Home » De beste landene å bo i 2023

De beste landene å bo i 2023

by Gabriel Scott

De beste landene å bo i 2023 Ifølge US News & World Report er rangeringen basert på en undersøkelse av 17 000 mennesker over hele verden, som evaluerer 85 land basert på 76 indikatorer. Fra utdanning til helsetjenester til sikkerhet, det er mange faktorer å vurdere når man måler livskvalitet.
Les også: Et slag for folk som bor i leid leiligheter. «De lønner seg ikke»

De beste landene å bo i 2023Øye – Topp 10

10. plass. New Zealand – dette landet er kjent over hele verden for sin høye livskvalitet og treghet. New Zealandere er kjent for hard arbeidsmoral, men de verdsetter også en sunn balanse mellom arbeid og privatliv. Selv i de største byene er stranden, sykkelstien eller nasjonalparken aldri langt unna.

9. plass Australia – er et velstående land med markedsøkonomi. Folket i Australia elsker å spille sport, og forventet levealder er lang for både menn og kvinner. På slutten av 2017 stemte velgerne overveldende for å legalisere ekteskap av samme kjønn. Den høye kvaliteten på australsk utdanning er også kjent over hele verden.

8. plass, Nederland – Politisk stabilitet og velutviklede folkehelse- og utdanningssystemer gjør at landet skiller seg ut på rangeringen. Landet har verdens høyeste tetthet av museer og 32 000 kilometer med sykkelstier, noe som oppmuntrer folk til å være mer aktive. Nederlenderne betaler 52 % skatt på inntekten.

7. plass Tyskland – er utvilsomt en av de sterkeste økonomiske kraftsentrene i verden, rangert som syvende. Landet har en sterk økonomi og et godt utviklet offentlig utdannings- og helsesystem. Andre fordeler inkluderer en velutdannet og mangfoldig arbeidsstyrke, og en blomstrende telekom-, helse- og reiselivssektor.

6. plass Finland – utmerker seg i rangeringen ved sin sikkerhet, sitt velutviklede offentlige utdanningssystem og sin attraktivitet for familier. Landet er verdensledende innen utdanning. Finland inntar også en topposisjon når det gjelder borgerrettigheter, livskvalitet og pressefrihet. Finland var også et av de første landene i verden som ga kvinner stemmerett. Finlands økonomi er markedsbasert, og i likhet med sine skandinaviske naboer investerer landet tungt i sosiale sikkerhetsnett og offentlige tjenester.

5. plass Norge – kjennetegnes i rangeringen av sikkerhet, stabil politikk og et godt utviklet offentlig utdanningssystem. Landet er velstående, en av verdens største oljeeksportører, har gratis høyere utdanning og en lang litterær tradisjon. Landet er et av de mest utviklede i verden, med høy levestandard og rykte som et av de beste stedene å bo.

4. plass, Sveits – Sveits sin plassering i rangeringen bestemmes av faktorer som økonomi, stabil politikk og et godt utviklet offentlig utdanningssystem. Landet har lav arbeidsledighet og godt utdannet arbeidsstyrke. Økonomien er drevet av lave selskapsskattesatser, en sofistikert tjenestesektor med utmerkede finanssektorer og en sterk høyteknologisk produksjonsindustri.

  3. plass, Canada – er et av de tryggeste landene. Jeg. Kanadiere er et ganske sunt folk, som ikke lider av massevis av farlige eller smittsomme sykdommer. Canada er et teknologisk avansert industrisamfunn. Mens serviceindustrien er hovedmotoren i Canadas økonomi, eksporterer landet også store mengder energi, mat og mineraler.

   2. plass Danmark – Faktorer som inntektslikhet, stabil politikk, sikkerhet og gode utdannings- og helsesystemer påvirker Danmarks rangering. Den danske regjeringen er kjent for å være en meget stabil og transparent enhet. Landet opererer under et konstitusjonelt monarki og medlemmene av Danmarks høyeste lovgivende organ, Folketinget, velges av folket.

   1. plass, Sverige – er det ledende landet i 2022-rangeringen av den beste livskvaliteten. Landet utmerker seg i livskvalitetsrangeringer for helsevesen og velutviklet offentlig utdanning, sikkerhet, økonomisk stabilitet og politikk. I tillegg er Sverige forpliktet til bærekraftig utvikling, menneskerettigheter, rikdomsfordeling og høyere utdanning.

   >>>> Etter mange år kommer kultbaren tilbake i butikkhyllene. Det var en hit på 70- og 80-tallet.

   Nyheter fra Tyskland nå også på YouTube. Abonner på kanalen PolskiObserwator.de (https://www.youtube.com/@polskiobserwator) og hold deg oppdatert. Se videoen: Tyskland vil heve minstelønnen. Her er hva det nasjonale minimumet skal være

   Kilde: govisafree.comPolskiObserwator.de

You may also like

Leave a Comment