Home » De beste spillene for Android og iOS i 2021

De beste spillene for Android og iOS i 2021

by Thure Lindhardt

For et raskt spill i transporten eller et raskt samvær med venner før sengetid, finner spillere og fritidsspillere alltid fem minutter om dagen til å starte en app og ha det gøy. Her er vårt utvalg av de beste Android- og iOS-smarttelefonspillene i 2021.

Det har også blitt det foretrukne mediet for mange spillere. I Frankrike i 2020 sa 53 % av folk som spiller videospill at de hadde det gøy, spesielt på smarttelefonene sine, forklarer en studie utført av Sell (syndikat av programvareprodusenter for rekreasjon). En enorm andel som beviser viktigheten av mobilspill i hverdagen vår. Og 2021 ser ut til å bli et godt år.

League of Legends: Wild Rift

Sterke strateger på jobb. League of Legends ble lansert på PC i 2009 og har en helt ny versjon for mobil i år. Stemplet Wild Rift, den ble designet rundt berøringsskjermer for å gi mer tilgjengelig spilling samtidig som den tok hensyn til det lille visningsområdet. Vi er derfor glade for å finne denne Moba, et vanvittig fem-mot-fem strategispill. Nettspill finnes fortsatt, og det er enkelt å starte et fartsfylt spill som vekker legendene om Runeterra til live. League of Legend har som mål å nå flere og flere spillere med Wild Rift. Og Riot, dets utgiver, bør dra nytte av fornyet interesse for flaggskipspillet sitt når Arcane, den etterlengtede animasjonsserien fra det universet, kommer på Netflix 7. november.

League of Legends: Wild Rift, Riot Games, på Android og iOS.

Dragon Quest The Adventure of Daï

Mens anime-fans går til Paris Manga & Sci-Fi Show 6. og 7. november, fortsetter Dragon Quest The Adventure of Daï-serien å skape sensasjon på Crunchyroll og DNA. Den har også et mobilspill som er kalibrert for å appellere til fans. Square Enix-tittelen, med undertittelen A Hero’s Bonds, er dyktig skrevet og er ment å holde fans av lisensen i spenning ved å tilby å støtte heltene våre.

Dragon Quest The Adventure of Daï: A Hero’s Bonds, Square Enix, på Android og iOS.

Genshin innvirkning

Et år etter lanseringen av Genshin Impact ble titalls millioner spillere vunnet og milliarder av euro strømmet inn i forlagets fond. Inspirert av japanske rollespill og til og med Zelda Breath of The Wild, har dette eventyrspillet vært i stand til å skape sin egen identitet gjennom månedene ved å tilby mer enn sjenerøst gratis innhold. For mindre erfarne følgere, ikke få panikk, Genshin Impact forblir rimelig og inviterer deg til å ta kontroll over en helt (mann eller kvinne) og legge ut på en spesielt fin odyssé som vil glede anime-elskere. Spennende.

Genshin Impact, MiHoyo, på Android, iOS, men også PC, PS4 og PS5.

fantasi

Med Fantasian har Apple gitt Hironobu Sakaguchi (far til mange episoder av Final Fantasy) og hans studio Mistwalker en carte blanche for å tilby Apple Arcade-abonnenter en ekte J-RPG. Dens originalitet? Spillet og dets sett ble designet utelukkende på grunnlag av dioramaer, de miniatyrscenene og landskapene som modellelskere vil kjenne til. Sakaguchi og teamene hans skapte faktisk nesten utelukkende Fantasian-verdenen i henhold til dette prinsippet, som tilbyr en veldig fotorealistisk virtuell verden ettersom alt ble designet for hånd.

Fantasian introduserer oss for skjebnen til Leo, en hukommelsestapshelt som våkner opp i en by full av mysterier. Hvis spillmekanikken generelt sett er klassisk, forblir Fantasian dynamisk og fengende. En utmerket tittel i RPG-kategorien på Apple-plattformen.

Fantasian, Apple Arcade, på iOS.

Lego Star Wars-kamper

lego_star_wars_battle_apple_arcade-taille640_617ff91846eea.jpg

Luke Skywalker, Leia Organa, Yoda, R2D2, BB8, Boba Fett, Han Solo, for ikke å snakke om den skremmende Darth Vader … Nesten alle karakterene fra Star Wars-universet kan bli funnet på Apple Arcade i Lego Star Wars Battles, et underholdende strategispill om små legoklosser i plast. Foreslått av TT Games – studio som er ansvarlig for de fleste tilpasningene, foreslår denne tittelen å spille som general for en hær, velge sider mellom republikken og imperiet, Jedi og Sith, eller mellom makten fra den lyse eller mørke siden. Spillere konkurrerer online mot andre når det gjelder å vise strategier for å kommandere troppene sine på bakken så vel som i verdensrommet. Lego Star Wars Battles er en av flaggskiptitlene i Apple Arcade-serien som klarer å nå alle målgrupper med familiespill. Padawans vil finne en underholdende tittel her, mens fans av franchisen vil ha det gøy med å gjenskape de berømte slagene i sagaen.

Lego Star Wars Battles, Apple Arcade, på iOS.

Oregon Trail

Hvordan kan man bosette seg og overleve i et område fullt av naturressurser, men også farer? Her er spørsmålet fra The Oregon Trail. Et spill utviklet av Gameloft som inviterer deg til å danne en liten gruppe kolonister for å utforske ville Oregon i det nordvestlige USA på slutten av 1800-tallete Århundre. Du må da forberede campingvognen og dyrene dine for en lang reise gjennom sletter, skoger og fjell før du kan finne et sted å bo. Det lunefulle været, farlige dyr, hungersnød, sykdom osv. vil gjøre denne pilegrimsreisen vanskelig, noe som ikke blir lett. Men erobringen av vesten kom ikke på en dag, og det vil kreve tålmodighet (og visdom) for å hindre fellene som skjebnen har satt. Et spill der overlevelse går foran reise.

Oregon Trail, Gameloft / Apple Arcade, på iOS.

hundre dager

Alle som alltid har drømt om å bli vinmaker bør finne det de leter etter på Hundred Days. Presentert som et mobilspill er det en ekte vinsimulering som introduserer hele yrket med pedagogikk og humor. Fra valg av druesort til luking, knusing, pressing … alle faser av vinproduksjon granskes her med sikte på å produsere din egen nektar, få en god vurdering fra kritikerne og dens utnyttelsesstøtte økonomisk. Hundred Days er allerede tilgjengelig på PC og vil fascinere amatørønologer, spesielt siden den er fullstendig oversatt til fransk. Det kreves imidlertid tålmodighet for å oppnå en grand cru.

Hundre dager, Pixmain på iOS og Android.

Klem

Et utypisk epos. Med Embracelet fordyper spillere som liker å løse gåter og pek og klikk i en unik og spesielt fascinerende historie. Dette eventyrspillet tar oss til Norge for å oppdage en liten øy. Helten hans er en tenåring ved navn Jesper som arver et armbånd med mystiske krefter. Fast bestemt på å forstå hemmelighetene hans, vil han deretter ta fatt på et vanvittig epos.

Embracelet, Machineboy, på iOS og Android, også på Switch og PC.

øm: fysisk komfort

Hvis Tinder er kjent for sine dating, hadde utvikleren Kenny Sun ideen om å kapre konseptet for å utvikle Tender: Creature Comforts, et spill der vi spiller en kjærlig astronaut som bestemmer seg for å bli sjelesøsteren blant forskjellige romvesen-raser Finn. Som med Tinder, sveiper spilleren til venstre eller høyre i håp om å finne drømmevesenet. Og det er et morsomt forhold som deretter faller inn i en sinnssyk melding der vi skal utforske forskjellige personligheter. Når lysten er der, kan våre to virtuelle dvergpapegøyer møtes. Originalt og morsomt.

Kunngjøring: Creature Comforts, Kenny Sun, på iOS og Android, også på PC.

Taiko no Tatsujin Pop Tap Beat Beat

Taiko no Tatsujin-sagaen har blitt en målestokk for musikkspill på konsoller, med en spesiell episode på iPhone og iPad. Denne nye episoden, med undertittelen Pop Tap Beat, tilgjengelig med Apple Arcade-abonnement, inviterer deg til å spille med japanske virtuelle trommer. Du må skrive rytmisk på skjermen på telefonen eller nettbrettet og lenke treffene for de beste resultatene. Flere titalls sanger tilbys, noen av dem er godt kjent for fans av Dragon Ball, Evangelion eller One Piece, samt klassikere av Beethoven, Offenbach, Bizet og Rossini. Et konsentrat av godt humør.

Taiko no Tatsujin Pop Tap Beat, Bandai Namco, på iOS med Apple Arcade.

You may also like

Leave a Comment