Home » De beste spilloppfølgerne i 2022 for å se!

De beste spilloppfølgerne i 2022 for å se!

by Thure Lindhardt

Horizon Zero Dawn gjorde en flott indruk til spillet utkwam i 2017. Det var en ny IP, men mangel på navnskjennelse av historien kon spillet ikke motholde. Det er også ingen rart at Sony vi hadde i en oppfølging.

Det er dette han finner på så fort som mulig i fronten av Horizon Forbidden West. Fra og med 18. februar kan vi få svar fra dagen som ikke kan komme raskt. Som alltid han fortsatt kommer inn, kan alt noensinne være over spillet vet her!

God of War-hovedperson Kratos liker å kalle seg et spillikon. De gamle spillene var selvfølgelig enorme suksesser i det nyeste spillet i 2018, som også tilfeldigvis var dobbelt tidligere. Dessuten zette spillet Kratos – for det første frøet med zijn zoontje – i en ennå ikke nevnt mytologi.

All talk dus om nog even lekker door te gaan dead we het hele Noorse pantheon gejaagd over de kling hebben. Det er også det vi kan gjøre i God of War Ragnarök. Når vi kan gjøre det, er det ikke engang klarere enn «2022». Heldigvis kan vi ons vi alvast gaan vorbereiden møtte den nye PC-versjonen av det forrige spillet.

Star Wars-spill ble gitt under navnet Lucasfilm av Disney og møtte aldri en lekker gjengen. Begge de nye Battlefront-spillene (med navnet på de to) var kontroversielle og veldig forskjellige. Men EA laget en bøyle for å gjenopprette en enkeltspillers forhåndsbok.

Dat Star Wars Jedi: Fallen Order og en oppfølgingsordre er en gang fortsatt kjent, men vi kan bare få den offisielle bekreftelsen. I tillegg kom det midt i en golf rykter om at vi dette spillet nå dette året kan spille. Dette er ikke offisielt annonsert, men tre år etter utgivelsen av det første spillet er ikke mulig.

Asobo Studio kom med en beetje som ikke har noe med A Plague Tale: Innocence. Studioet hadde til det øyeblikket før mange spill laget som en tie-in av filmer. Sterker nog, A Plague Tale var Asobos første historiegedreven-spill «uit eigen keuken». Lett å bleke så snart studio hæl aardig kan koken.

Det fortsetter med at vi i 2022 kan fortsette å spille belooft og også være en interessant opplevelse. Hvor spillprisene over må gå er ikke kjent, men det synes å være et sikkert navn som spillerne er tilbake på flygingen, og de må ikke skades. Datste er i disse spillene heldige hva Leuker og det virkelig ser ut til å være.

Hellblade: Senua’s Sacrifice var om en ​​mange tapte taler og overveldede titler. Så ga spillet han wonderbaarlijk godt uit, sikkert for et indiespill. Det er i mange alternativer viktigere når spillet skal være i gang. Det ble født som aldri dag da en utviklet det samme arbeidet med eksperter om et bilde av en person med psykoser.

Senua’s Sacrifice var en bijzondere opplevd i tanken på hva Hellblade II: Senua’s Saga, det vil bli gjort i 2022 med den kommende datoen. Uiteraard kan ikke stole på spillet i huset som sies å være originalen. Men vi hevet i midten av spillet sett om te weten som også denne han grafisk hæl spektakulære utziet.

Det er alltid et gebyr at Bayonetta 3 vil bli annonsert. Det er ikke oppdatert, men i begynnelsen av spillet vil det være fire år med total radiostil. Det noen som vi utelukket hva som gikk til utviklingen av spillet.

Mars og 2021 vil vi være unike nye bilder å se. Dessuten ble det sammenkoblet med deling av dette spillet i 2022 og kom. Hvis det er tilfelle, er det ikke vanlig, men det er alltid på favorittene dine, ingenting i Nintendos bilde som matcher designet.

I Zelda-serien er han fortsatt anklaget for å gjøre det samme. Anklagene blir aldri betraktet som for eksempel Pokemon, men de blir ofte møtt. Ergens var ikke rett, så godt Nintendo og Skyward Sword heter om.

Med suksess, uansett hvordan det ble vist, vil Breath of the Wild snart være et av de best utviklet i de beste overkokte Zelda-spillene gjennom tidene. «Oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild» ser ut til å være de nye elementene som introduseres, fansen elsker det når de kommer ut. Spillet vil bli utgitt i 2022 om noen dager fordi det er noen få tilliter i Nintendo-spillet som heter lukket.

You may also like

Leave a Comment