Home » De EKTE FN-reglene er ikke hva du tror

De EKTE FN-reglene er ikke hva du tror

by Thure Lindhardt

FN-spiller, du har sannsynligvis tatt +4, +8 eller til og med +12 kort i løpet av et spill. Og noen ganger i bare én runde. Vel, du har blitt lurt, lurt. Det er ikke mulig å samle +2 kort i spillet under et EKTE UNO-spill. Ditto for +4-kortet. I hvert fall i et spill hvor vi respekterer reglene. «Det er ABSOLUT forbudt å knytte +2 til FN», forsikret Yannick, Mattel-representant som publiserer spillet, på mikrofonen til våre kolleger fra Konbini.

Han husket de virkelige offisielle reglene for det berømte spillet, ikke huset, ferien, turneringsregler med venner, nei. De som trådte i kraft da kortspillet ble utgitt i 1971 », husker Konbini. » Med handlingskortet +2 er det selvsagt strengt forbudt å stille dem opp og plassere dem bak hverandre, forklarer Yannick. Hvis du setter +2 på bordet, tar neste spiller to kort og kaster seg og kan ikke spille noen kort. Ikke engang +2. » En linjal » irreversible ».

Forklaring på det berømte +4-kortet: » vi kan bare bruke den hvis vi ikke har fargen vi ønsker. Så +4 over +4 er åpenbart ikke mulig «. Bortsett fra det, » den som mottar +4 har rett til å utfordre personen som ga +4. «Du har rett til å sjekke at det ikke er fargen du ønsker. Hvis hun ikke har det, » så mottar den som utfordret ham +4 og to ekstra kort, for totalt 6 kort ».

Mange spillere vil fortsette å gi bort alle sine +2!

Og etter denne påminnelsen om denne offisielle regelen, tent nettverket. Også i verdensrommet: » Men nei, men uansett hva Yannick til slutt, selv i verdensrommet stabler vi dem +2 Astronaut Thomas Pesquet skrev på Twitter fra ISS.

« Vi skal late som om vi ikke har sett noe »Kommenterer en annen internettbruker.

« Vi vil ignorere Yannick, takk for intervensjonen «Takk noen andre.

« Yannick du fortjener +12 full head der »Skrev YouTuber Squeezie.

Kortet endrer sansene ubrukelig hvis dere bare er to som spiller

Yannick fjernet også kortet «Retningsendring» eller «Inversjon». Det er ubrukelig hvis du bare er 2 spillere, faktisk er det » absolutt forbudt å spille to ganger ».

Kan vi få et svart kort (+4, fargeendring) til slutt? Dette spørsmålet kan også få spillet til å snurre. Vel svaret er…» Ja, selvfølgelig «Sier Yannick.

Et punkt hvor alle spillerne i verden er på samme bølgelengde og samme regler: Når vi bare har ett kort på hånda, må vi si, rope, rope som du vil «UNO». Hvis du ikke klarer dette, vil en spiller hindre deg i å vinne ved å kaste en «Counter Uno». Og der går seieren fordi du må trekke to kort.

Og hvis ikke, vet du hva du skal gjøre 500 poeng for å vinne spillet ?

Les også:

Åtte brettspill å spille med venner

Åtte brettspill for to å spille

You may also like

Leave a Comment