Home » De kunne ha kjøpt Erling Haaland for kroner, men de gikk glipp av muligheten. «Du hørte ikke på meg»

De kunne ha kjøpt Erling Haaland for kroner, men de gikk glipp av muligheten. «Du hørte ikke på meg»

by Erlend Loe

Den legendariske spiss og tidligere Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har avslørt at klubben kunne ha signert Erling Haaland for en svært liten avgift. Imidlertid bestemte «Red Devils» seg for ikke å overføre sin landsmann.

Nordmannen deltok nylig på et møte med fans hvor han kom inn på noen saker fra tiden som manager på Old Trafford. Selv om 50-åringen ikke nevnte navnet «Haland» direkte, var det ingen av de oppmøtte som var i tvil om hvilken fotballspiller manageren snakket om.

SE OGSÅ: Dette hadde de ikke forventet! «Masket», spøkte Spalletti med journalister

Begge mennene fikk muligheten til å jobbe sammen i Molde. Haaland representerte klubben fra 2017 til 2019 mens Solskjær forlot laget i desember 2018 for å ta ansvar for Manchester United som skilte lag med Jose Mourinho. Norge-sjefen har innrømmet at han snakket med Red Devils-tjenestemenn seks måneder før han returnerte til England.

«Jeg kontaktet United fordi vi hadde en talentfull spiss som de burde ha signert. Dessverre hørte de ikke etter. Jeg ba om 4 millioner pund, men de signerte ikke. Fire millioner! Treneren klarte ikke skjule sin forbauselse.

Etter hvert flyttet Haaland til RB Salzburg, hvor han strålte i Champions League. I januar 2020 dro spissen til Borussia Dortmund, som solgte ham til Manchester City for 60 millioner euro etter to år. I sin debutsesong i England er nordmannen ustoppelig.

22-åringen har allerede scoret mer enn 50 mål i alle konkurranser. I begynnelsen av mai satte fotballspilleren en ny rekord for mål i en enkelt Premier League-sesong (35), og overgikk Alan Shearer og Andy Cole.

HS, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment