Home » «Demon Slayer the Hinokami Chronicles» vs «Sonic Colors Ultimate»

«Demon Slayer the Hinokami Chronicles» vs «Sonic Colors Ultimate»

by Thure Lindhardt

DEMON STRIKERS – HINOKAMI KRONIKKEN

Etter den åpne suksessen til mangaen og anime, kultserien Demonjeger har rett til å bli tilpasset til et videospill. Forventet av fans som endelig ønsker å legemliggjøre heltene sine i et spill som kombinerer kamp, ​​action og eventyr, Hinokami Chronicles tilbyr å leve i skoene til Japans mest kjente demondrepere, av den spennende historien om den unge Tanjiro Kamado.

Basert på de første kapitlene i mangaen, legemliggjør vi flere demonjegere som utvikler seg i flott grafikk og veldig nær anime, alternerende handlings- og narrative faser. Spillet er først og fremst rettet mot fans av sagaen, iscenesettelsen er ikke overraskende og har noen ganger en usammenhengende rytme men gjør opp for det i kampopplevelsen, enkel og tilgjengelig, med effektive og berusende effekter.

VURDERING: 14/20

Et CyberConnect2-spill på PC, PS 4 og PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, PEGI 16, € 59,90.

SONISKE FARGER ULTIMATE

Det galeste pinnsvinet noensinne, før en ny utgivelse som er planlagt til neste år, kommer tilbake i en revitalisert versjon av tittelen som klekket ut for ti år siden. Evig spørsmål om behovet for fornyer gamle historier som ble feid bort her av magien ved å gå gjennom trommelen på en vaskemaskin: det er hele boksen med fargeoppfriskning som vi helte på de seks verdenene på seks nivåer hver.

Den kjører i 60 fps uten det minste Bildehastighet og 4K bidrar til følelsen av friskhet… selv om modelleringen noen ganger ser litt utdatert ut. Bortsett fra en Spillestil hvor fri for noen feil, noe velkommen nyhet. Som «Rival Rush»-modusen, et kappløp mot Metal Sonic eller «Tails Save», en vennlig boost for å komme tilbake til livet under en løype. Kom igjen, alt ble skutt.

VURDERING: 16/20

Et Sega-spill, på Playstation, Xbox, Switch og PC, fra € 27 til € 40. PEGI 7.

You may also like

Leave a Comment