Home » Den andre delen. Grunnleggerne av den østeuropeiske kringkasteren åpner: Kan streamere leve i Litauen? | esports hus

Den andre delen. Grunnleggerne av den østeuropeiske kringkasteren åpner: Kan streamere leve i Litauen? | esports hus

by Thure Lindhardt

Hva er dine 5 favorittspill?

1. Runescape er etter min mening den beste MMORPG som jeg har spilt lengst sammenlignet med andre spill.
2. Counter-Strike 1.6 er det perfekte skytespillet. Jeg tilbrakte en av de beste dagene her med venner.
3. GTA SA:MP. Det virkelige liv er her! Det aller første rollespillet. Rett og slett en klassiker fylt med nostalgi når den huskes.
4. Need for Speed​​in the Underground 2. Jeg likte veldig godt å kjøre racing da jeg var ung. NFSU2 er den beste delen av Need for Speed-spillet etter min mening.
5. Punkt 2. Jeg fikk valget mellom League of Legends og Dota 2. Jeg valgte sistnevnte fordi jeg har brukt over 2000 timer på å spille dette spillet.

Hvordan er arbeidsdagen din? Kan vi si at streamere i Litauen kan leve av det? Eller kanskje det fortsatt er vanskelig og inntekt er ikke som lønn?

Selv om jeg er YouTuber, har jeg ikke en streng og konsekvent timeplan. På hverdager prøver jeg å stå opp rundt 08.00 fordi jeg ønsker å overholde regimet. Personlig jobber jeg best om morgenen, så jeg gjør det meste om morgenen. Og det er en rekke jobber: manusskriving, videoredigering, filming og alt relatert til min fulltids-youtuber. Rundt 14.00 avslutter jeg det kreative arbeidet mitt og drar til treningsstudioet. Slik slapper jeg av og lar meg distrahere. Hvis det ikke er noen show den dagen, prøver jeg å tilbringe tid med min kone eller venner. Når et show er planlagt, starter jeg rundt 17.00 til 18.00 og slutter rundt 23.00. Det er absolutt ikke alle «streamere» som kan leve av det de gjør. Bare streamere som har samlet et stort publikum rundt seg og har en viss «bakgrunn» kan skryte av dette og trollbinde seeren. Dette er situasjonen ikke bare i Litauen, men over hele verden.

Hvordan har karantenen hjulpet/skadet bedriften din?

I begynnelsen hjalp det veldig mye fordi folk så flere YouTube-kanaler hjemme. Personlig har opptakene mine fått mer støtte – antall visninger har økt og antall seere har økt. Senere følte jeg meg litt sliten av all karantene og mangel på god hvile. Det vanskeligste var at jeg på et tidspunkt innså at det ikke fantes noen kilde i livet jeg kunne få ideer fra. Det var ikke lenger noen normal sport eller annen underholdning som jeg var vant til med rytmen i det normale livet. Det var psykisk vanskelig å holde ut karantenen. Men nå som alt stabiliserer seg litt i Litauen, kommer jeg meg som alle andre.

Følger du eSport? Kanskje du er interessert i proffscenen til CS:GO?

Jeg fulgte aktivt CS 1.6 og senere proffscenen til CS:GO da jeg var yngre, men ikke mye nå.

List opp dine topp 5 spillere. Hvilke CS:GO-litauere fascinerer deg mest?

Jeg vil liste opp de beste CS 1.6 – CS:GO-spillerne gjennom tidene etter min mening, som imponerte meg mest og en gang fulgte:

1. «f0rest» – Patrik Lindberg;

2. «Spawn» – Abdisamad Mohamed;

3. «Markeloff» – Yehor Vadymovych Markelov;

4. «HeatN» – Emil Christensen;

5. «Edward» – Ioann Suchariev.

Foreløpig følger jeg bare noen få litauiske CS:GO-spillere. «Bymas» (Aurimas Pipiras) og «jL» (Justinas Lekavičius). Det er veldig gøy at litauere har oppnådd mye i CS:GO.

Hva er kanalens fremtidsplaner, eller har du et spesifikt mål du vil forfølge?

Den nåværende planen for fremtiden er å fortsette. Jeg vil forbedre meg og komme med noe nytt. Jeg håper å kunne inspirere publikum og fans. Jeg har noen ideer fordi du ikke kan sitte på ett sted hele tiden. Det er nødvendig å gå videre. Et og det største målet fra starten var 100 000 abonnenter. Vil det noen gang være mulig å oppnå det – tiden vil vise.

Hva ønsker du et barn hvis drøm er å «streame»? Kanskje du trenger å gi konkrete råd?

Jeg ønsker at barndomsdrømmen skal gå i oppfyllelse! Og seriøst, jeg pleier ikke å gi opp. Du må holde deg motivert uansett hva de rundt deg sier, selv om du ikke får støtte fra de som står deg nærmest. Du kan oppnå det du vil, men det vil kreve mye innsats, du må legge ned mye arbeid og mye arbeid. Din største fiende er deg Tips – ikke fokuser på penger. Hvis målet ditt nummer én er å leve av strømmer, er det ikke engang verdt å starte. Og tenk på hvor interessant du er for andre. Hvordan og på hvilken måte vil du kunne tiltrekke deg seere og bygge opp fanskaren din.

Hvordan kan jeg støtte innholdet du lager?

Den beste måten å støtte arbeidet mitt på er å følge meg på sosiale medier og koble til discord-serveren. Ja, du vil hjelpe meg å oppnå enda mer! Alle lenker finner du – https://easterneuropean.lt.

You may also like

Leave a Comment