Home » Den første alvorlige feilen til Mercedes. Det er ikke rosenrødt

Den første alvorlige feilen til Mercedes. Det er ikke rosenrødt

by Gunnar Garfors


Press Kit / Mercedes / Bildet: George Russell

Lukasz Kuczera


Pensjoneringen av Mercedes-bilen var høydepunktet på den andre dagen med F1-testing i Bahrain. Hydraulikken sviktet på George Russells maskin. Dette var ikke det eneste problemet med W14-modellen, noe som ikke er gode nyheter før starten av 2023-sesongen.

Under ettermiddagstesten fullførte George Russell kun 26 runder på grunn av hydraulisk feil i Mercedes-bilen. Briten stoppet plutselig bilen sin på banen og kom aldri tilbake til cockpiten. Den dårlige nyheten for Brackley-teamet er at dette ikke var de eneste problemene.

– Vi hadde ikke en veldig god dag. Å stoppe ved banen på grunn av pålitelighetsproblemer er aldri gode nyheter. Dessuten slet vi med å finne den rette balansen i skiftende forhold – sa Andrew Shovlin, sitert av racefans.net.

Mercedes» leder for baneteknikk kunngjorde at teamet umiddelbart hadde satt i gang en etterforskning for å avdekke kilden til W14-problemene. Teamets arbeid i garasjen varte til langt på natt.

Fiaskoen kostet det tyske laget mye banetid. Mercedes har bare lørdag til å lete etter svar på spørsmål om ytelsen til W14-modellen. «Det vil være interessant å se om vi kan forstå hvor denne nedgangen i ytelse kommer fra, og om vi kan kompensere for tapt tid på sporet,» la Shovlin til.

Lewis Hamilton var litt heldigere fredag ​​da han traff banen om morgenen. Briten tilbakela en distanse på 72 runder, men var ikke helt fornøyd. «En vanskelig morgen,» beskrev Hamilton opplevelsen sin. – De høye temperaturene gjorde at dekkene ble overopphetet, noe vi ser mye i Bahrain. Men vi klarte å implementere testplanen, og det var godt å tilbakelegge en slik distanse.»

Imidlertid innrømmet George Russell at til tross for feilen, fant Mercedes «noen interessante ting i bilen». «Vi har ikke realisert det fulle potensialet til W14 og alle jobber hardt med det,» konkluderte han.

SE VIDEOEN: #dziejesiewsportie: Hun er gravid i uke 34. Se hva han gjør

Les også:
«The Walking Corpse». Slik oppsummerte de Schumacher
Forsøk på sensur gjorde F1-sjåfører rasende. De vil fortsatt si hva de mener

You may also like

Leave a Comment