Home » Den første delen. Edgar Marcinkus, grunnlegger av den østeuropeiske kringkasteren, om Zilithon, Silage and Childhood | Esports hus

Den første delen. Edgar Marcinkus, grunnlegger av den østeuropeiske kringkasteren, om Zilithon, Silage and Childhood | Esports hus

by Thure Lindhardt

– Hvordan oppsto kallenavnet ditt «østeuropeisk»?

– Faktisk var det flere alternativer, men ingen av dem «klatret». Jeg trodde at temaet for videoene mine var nært knyttet til kulturen i «distriktet» i landet vårt, så vel som kulturen i våre naboland. Ting og barndommen på 1990-tallet, som var incitamentet for meg til å assosiere stasjonsnavnet med Øst-Europa. På et tidspunkt holdt den seg østover. Først tenkte jeg å lage flere videoer på engelsk fordi jeg fikk følelsen av at folk i vest var nysgjerrige på hva som skjedde med oss ​​i Øst-Europa. For eksempel har «memes» ofte blitt sett på sosiale medier. at folk forventer at jeg skal ha litauisk innhold, men på den tiden var jeg allerede kjent som «østeuropeisk», så jeg bestemte meg for å ikke endre pseudonymet mitt.

– Youtube har mer enn 99 000 abonnenter. Hvordan gjorde du det?

– Jeg legger virkelig mye arbeid, tid og krefter i det. Jeg opprettet kanalen i 2017. Inntil da var videoene mine veldig populære på den østeuropeiske Facebook-siden, det var der det hele startet. Jeg var populær på Facebook-plattformen, så jeg bestemte meg for å gå videre og lage en Youtube-kanal. Jeg følger fansen min, kommentarene deres og tilbakemeldingene deres på innholdet jeg lager. Jeg tror platene mine vekker mange positive følelser og nostalgi for dem. Det er egentlig ikke alltid de beste og mest originale ideene (når det kommer til kreativitet). Vi har alle såkalte «ups and downs». Du må bare gi opp og gå videre.

Bilde fra personlig album / Edgar Marcinkus

– Hadde du forventet å få så mye støtte til å lage en kanal på Youtube i fremtiden?

– Det skjer som regel med meg: Jo mer jeg håper, jo mindre får jeg. Da jeg begynte hadde jeg egentlig ikke forventet å være der jeg er nå. Jeg kunne ikke tenke meg å få så mye støtte. En veldig stor prosentandel av fansen og deres enorme støtte er på Discord-serveren. Det er nå et visst fellesskap som støtter meg. Jeg inviterer deg til å delta! Jeg er veldig takknemlig for alle menneskene som støtter meg. Det jeg gjør gjør jeg for deg Uten dere ville det ikke vært noen østeuropeisk kringkaster.

– Vi kan finne korte videoer på kanalen din som får mange visninger. Hvordan oppsto ideen om å lage skisselignende videoer?

– Så banalt det enn er, det er slik denne historien skal begynne. En vakker dag våknet jeg om morgenen med en idé som på det tidspunktet føltes veldig morsom, men jeg bestemte meg for å oversette den til en animert video. Det var en «meme»-idé som plutselig «eksploderte». Ingen i Litauen gjorde noe lignende den gang. Som tenåring likte jeg stickman-animasjon. Det tar ikke fire pinner, et hode og mer. Jeg prøvde å lage dem selv, men i ungdommen manglet jeg motivasjon og gode ideer. Jeg ville ikke lage noe komplisert med mange elementer. Jeg ønsket å lage en veldig enkel, men samtidig interessant hovedperson for kanalen. Slik ble karakterer som Koldunmen eller Quentin Quarantine til.

østeuropeere

østeuropeere

– Det er en liten hemmelighet at du har et stort publikum av fans som støtter deg på grunn av direktesendingene. Når begynte du å spille dataspill?

– Det er ingen hemmelighet at jeg er en stor fan av spill. Jeg begynte å spille dataspill som barn da foreldrene mine kjøpte meg min første ziliton, som jeg koblet til en svart-hvitt Šilelis-TV. De aller første spillene, som alle barn på 90-tallet – Tankiukai, Bomberman, Mario, Tetris og 9999 flere, var på den kassetten. Et år gikk, og etter å ha samlet penger fra tidligere bursdager og andre høytider (med hjelp av foreldrene mine) kjøpte jeg en Playstation 1, som var noe imponerende på den tiden.

Spill som Tekken3, Gran Turismo, Crash Drive, Need for Speed ​​og mer. gjorde et veldig stort inntrykk den gang. Da jeg bare var åtte år gammel, gikk jeg inn i en datamaskin for første gang og kunne ikke forstå hvor jeg var. Et helt annet nivå av «gaming» har åpnet seg foran øynene mine! Jeg hadde aldri spilt en datamaskin før. Da jeg så eldre mennesker spille Counter-Strike, innså jeg at jeg kom til å bruke mye tid på datamaskinen. Det var tilfellet. Jeg fikk min første datamaskin da jeg var fjorten, og frem til da hadde jeg brukt timer på å spille dataspill og sett andre spille. Mitt første spill var Counter-Strike 1.3. Definitivt klassikeren!

– Hvordan kan jeg støtte innholdet du lager?

– Den beste måten å støtte arbeidet mitt på er å følge meg på sosiale medier og koble til Discord-serveren. På den måten ville du hjelpe meg å oppnå enda mer! Alle lenker finner du – https://easterneuropean.lt.


Vi vil minne deg på at dette bare var første del av et intervju med Edgar. Den andre delen av portalen 15 minutter vises etter nøyaktig en uke. I den vil Edgar liste opp sine favorittspill og Counter-Strike-spillere, dele planene sine for fremtiden og fortelle historier han aldri har hørt før.

You may also like

Leave a Comment