Home » Den internasjonale varemessen Nor-Shipping 2023 starter

Den internasjonale varemessen Nor-Shipping 2023 starter

by Catherine Monroe

I dag starter i Norge den internasjonale varemessen Nor-Shipping 2023. Det er en av de viktigste begivenhetene for den maritime næringen i Europa.

Nor-Shipping-messen i Lillestrøm ved Oslo tiltrekker seg representanter fra den internasjonale maritime industrien: redere, verft og klassifikasjonsselskaper samt næringslivsrepresentanter som er interessert i samarbeid. Messen gir en unik mulighet til å presentere konsepter og nye teknologier, og det rike utstillingstilbudet til arrangementet lar deg etablere kontakter med partnere fra hele verden.

Jeg vil benytte anledningen til å ønske hele shippingindustrien velkommen til Norge. Jeg har aldri følt en slik spenning, igjen har vi sjansen til å oppleve de siste innovasjonene og utviklingene, utveksle kunnskap, utforske nye muligheter og sist men ikke minst ha det gøy! kommenterer han Sidel NorvikDirektør i Nor Shipping.

Nor-Shipping betyr innholdsrike temakonferanser og seminarer viet de siste markedstrendene. John F Kerry, sannsynligvis den mest kjente internasjonale diplomaten i verden, bekreftet sitt oppmøte på Ocean Leadership Conference. Deltakere på årets konferanse er også: Dr Andrew Forest av Fortescue Metals Group, Joseph E Stiglitz – Amerikansk økonom, vinner av Bank of Sweden Alfred Nobel i Kitack Lim – Generalsekretær i IMO.

Som arrangørene annonserer, vil i år mer enn 900 utstillere delta i arrangementet (inkludert selskaper fra Polen: Remontowa Holding SA, Remontowa Shipbuilding SA, Stocznia Remontowa “Nauta” SA og MSR “Gryfia” SA) med stands i fem hovedutstillinger haller med et areal på ca. 22 000 m2. Det er også ventet opptil 50.000. besøkende.

I tillegg til arrangementene rundt utstillingsstedet, er det planlagt en rekke andre arrangementer, som: Utdeling av Nor-Shipping Awards.

Nor Shipping-messen varer til fredag ​​9. juni.

AL, rel (Nor Shipping)

You may also like

Leave a Comment