Home » Den norske treneren reagerer på Graneruds ord til Stoch

Den norske treneren reagerer på Graneruds ord til Stoch

by Thure Lindhardt

Den tredje konkurransen i årets turnering var en stor skuffelse for den nåværende TCS-frontløperen. Granerud ble kun nummer 15 i Innsbruck og tapte over 27 poeng til vinneren Kamil Stoch. For de svake Resultat Nordmannen var i hovedsak preget av det første hoppet, der han kun nådde 116,5 meter og kom seg først inn i finaleserien takket være en seiersduell i utslagsfasen. I andre runde oppnådde verdenscuplederen et betydelig svakere resultat enn polakken, men det hindret ham ikke i å snakke ganske energisk om seieren til den tredobbelte olympiske mesteren i et intervju med norsk fjernsyn TV2.

Se videoen
Hva kan polske hoppere gjøre? «Stoch er motivert og veldig godt forberedt»

– Forholdene for hele uken var gunstige for polakkene, så det var veldig irriterende å se ham i det hele tatt. Polakkene var heldigere enn meg og Geiger. Innsbruck er ingen lykkebakke for meg – sa Granerud. – Kamil er så ustabil at jeg fortsatt kan ta igjen ham. Under de samme forholdene i Bischofshofen kan jeg vinne med ham i hver serie med 10 poeng. Den hopper ikke så jævla bra i det hele tatt, men den har gode resultater, la han til.

Granerud sint. «Det er så irriterende at Stoch vant igjen.» Vi har en kommentar fra Norge

Hilde: «Granerud bør trekke pusten, det passer ikke å si noe sånt»

Landsmennene hans likte ikke slike uttalelser. Granerud har rett når han sier han var uheldig med forholdene. Men han bør lufte seg litt før han kommer ut i media. Det er upassende å si slike ting om Stoch. Han er tre ganger olympisk mester og leder av denne turneringen. Man må være litt ydmyk, sa Tom Hilde, nå ekspert på norsk TV.

Johan Remen Evensen og den norske treneren Alexander Stöckl gjentok sine tidligere lagkamerater i et intervju med Sport.pl. «Det er bedre å ikke fortelle ham for mye i dag, men i morgen.» [w poniedziałek – dop. red.] vi vil snakke alvorlig – kunngjorde veilederen til det norske laget. – Han var uheldig, det var veldig skuffende at han tapte så mye selv om han hadde et godt hopp. Alt er fortsatt mulig, selv om tapet er betydelig, med tanke på at frontløperen er et erfarent stikk – oppsummert.

Granerud slår seg for brystet og ber Kamil Stoch om unnskyldning. Granerud slår seg for brystet og ber Kamil Stoch om unnskyldning. «Jeg var frustrert»

Granerud beklaget på Twitter. «Jeg var frustrert»

Timer etter at konkurransen var avsluttet reflekterte Granerud på Twitter-innlegget sitt: «Jeg var og er fortsatt frustrert over resultatet mitt i dag. Dette er en bakke som kun har dårlige minner knyttet til seg. I dag har følelsene vokst. Jeg synes Kamil er en av tidenes beste hoppere. Jeg tror også at alt kan skje med en perfekt prestasjon i Bischofshofen. To hopp til. Så lenge turneringen pågår, er det fortsatt håp. Jeg tror jeg vinner. Fred og kjærlighet for alle”.

Den siste konkurransen i den 69. Four Hills-turneringen finner sted onsdag i Bischofshofen, Østerrike. Dagens leder, Kamil Stoch, som allerede har vunnet hele arrangementet to ganger (2017 og 2018), er 15,2 poeng foran Dawid Kubacki, 20,6 poeng foran Halvor Egner Granerud og 24,7 poeng foran Karl Geiger.

You may also like

Leave a Comment