Home » Den norske Youtube-stjernen Thor Ekhof er død

Den norske Youtube-stjernen Thor Ekhof er død

by Catherine Monroe

Den norske Youtube-stjernen Thor Ekhof har gått bort, meldte norske medier.

Tors Ekhof døde 27. november, 57 år gammel.

Det meldes at Ekofs, hvis kallenavn var «Apetors» i det virtuelle miljøet, kom på isen under videoopptaket da han brøt. Ulykken skjedde 26. november i Kongsberg, 80 kilometer sør for Oslo.

Norsk politi meldte om dødsfallet til mannen i en pressemelding søndag ettermiddag 29. november og bekreftet at det dreier seg om en kjent «føler».

Ekhof har formet plattformen betydelig og har hatt stor suksess med sine videoopplastinger. Han har 1,2 millioner følgere på siden Youtube og 60 000 Instagram-følgere.

Han fikk stor berømmelse for sin uvanlige stil med videoproduksjon og bukket ofte under for hensynsløshet i det iskalde vannet i Norge mens han inntok norsk vodka.

Ifølge opplysninger så langt var 57-åringen alene da han gikk på istur og politiet har grunn til å tro at Apetor var der for å spille inn en video for kanalen hans. Politiet ønsker imidlertid ikke å kommentere om dødsfallet ble registrert i videoen.

Norske medier melder at et tilfeldig øyenvitne rapporterte hendelsen til redningsmennene som ankom stedet. Han ble deretter fraktet til et sykehus i nærheten i et redningshelikopter.

You may also like

Leave a Comment