Home » Den nye CyberX Arena åpner portene sine i Vilnius! | Esports hus

Den nye CyberX Arena åpner portene sine i Vilnius! | Esports hus

by Thure Lindhardt

CyberX Arena er en ekte innovasjonsbombe. Alle som kommer hit vil finne aktiviteter for seg selv. Hardtarbeidende spillere kan spille sine mest populære og populære spill på BenQs profesjonelle esports-sertifiserte skjermer med en oppdateringsfrekvens på opptil 240 Hz og spesielle administrasjonsverktøy. For enkelhets skyld brukes de spesielle spillkomponentene fra Logitech og en komfortabel, kontrollerbar stol.

CyberX Arena Foto / CyberX Arena

De som leter etter ekstra komfort kan spille i VIP-rommene også kjent som boot camp. Med de kraftigste spesifikasjonene til VIP-PCer med neste generasjon grafikkort i GeForce RTX 3-serien med opptil 12 GB RAM. Disse datamaskinene drives av de nyeste AMD Ryzen 7 8-kjerners prosessorer og KINGSTON RAM.

Selv spillere som sender spillet live vil finne et sted for seg selv. CyberX Arena vil ha et live-rom hvor kjente e-sportsspillere eller folk som driver med e-sport og live-karrierer kan spille og kringkaste.

CyberX Arena Foto / CyberX Arena

CyberX Arena Foto / CyberX Arena

CyberX Arena-besøkende vil også finne de nyeste PlayStation 5-konsollene her, som ikke er enkle å kjøpe akkurat nå. Det vil være 2 fjernkontroller på hver konsoll slik at det vil være mulig å spille ikke bare for én, men også for to spillere. Gjennom disse konsollene kan besøkende også spille de mest populære og populære spillene til alle spillere.

CyberX Arena Foto / CyberX Arena

CyberX Arena Foto / CyberX Arena

Og topp 2-nyhetene, som vil være tilgjengelig i CyberX Arena fra 1. september i år, er en imponerende F-1-simulator og virtuell virkelighet for Kat Walk. Komfortabelt førersete og 3 skjermer – i denne kombinasjonen føler alle seg som en ekte racerfører og opplever en imponerende fartsfølelse. Og det spesielle virtual reality-utstyret får deg til å føle at du er med i spillet. Personen kan gå, lande, danse, bøye seg og utføre andre handlinger som om de var en ekte karakter i spillet.

De som ikke vil leke eller vil slappe av fra spillene kan sitte i loungeområdet, ta en kaffe eller en forfriskende drink og ta en matbit. Og i fred kan du se den elektroniske sportssendingen eller andre spill som foregår på dette tidspunktet via en diger projektor. CyberX Arena vil også arrangere ulike turneringer for å feire bursdager eller andre personlige feiringer.

You may also like

Leave a Comment