Home » Den olympiske mesterens hemmelige planer. «Jeg vet ikke hvor ofte og hvor»

Den olympiske mesterens hemmelige planer. «Jeg vet ikke hvor ofte og hvor»

by Catherine Monroe

Olympisk mester og verdensrekordholder på 400m hekk Karsten Warholm har ennå ikke startet sommersesongen ettersom han har forlatt fire Diamond League-stevner og hans første start går på Bilsett Games i Oslo 15. juni.

Mandag bekreftet han også sin andre start i år, 2. juli i Stockholm vil han ikke si noe om de andre ennå, men alle er mulige.

Han understreket at hans viktigste mål i år er verdensmesterskapet i Budapest fra 18. til 28. august. – På grunn av dette vil jeg starte sommersesongen senere enn mine rivaler, jeg behandler årets utgave av DL veldig selektivt og starter kun om 3-5 økter – sa han til Dagbladet.

SE OGSÅ: Vi kjenner maskoten til friidretts-VM i Budapest

Men, som avisen påpekte, ga han ingen detaljer om hvorvidt det ville bli like mange starter i forkant av verdenscupen eller gjennom årets DL-serie.

Nordmannen trakk seg fra Doha (5. mai), Rabat (28. mai), Firenze (2. juni), Paris (9. juni) og Lausanne (30. juni).

Med bare tre kamper igjen etter Stockholm, 16. juli i Chorzów, 21. juli i Monaco og 23. juli i London, annonserer nordmannen sine starter på en svært mystisk måte. Ikke bare kan jeg trene, jeg må også konkurrere og derfor starter jeg helt sikkert før verdenscupen, men det er ikke kjent hvor ofte og hvor, sier han til Dagbladet.

Ifølge skandinaviske medier var starten i Oslo alltid opplagt av nasjonale årsaker. Stockholm er heller ingen overraskelse, gitt at det er Skandinavia og møtet er Oslos «storesøster».

Både nordmannen Jakob Ingebrigtsen over 1500 meter og den svenske stavhopperen Armand Duplantis skal konkurrere som olympiske mestere og venner av Warholm. Dette blir hennes siste start før verdensmesterskapet.

Begge annonserte som nevnt starten i Polen hovedsakelig på grunn av atmosfæren på det store stadion, som minner om verdenscupen, og det ble antydet at Warholm også kunne dukke opp der til sin siste test før Budapest.

MC, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment