Home » Den polske posten vil øke hastigheten. RFID-teknologien bør hjelpe henne med dette

Den polske posten vil øke hastigheten. RFID-teknologien bør hjelpe henne med dette

by Peter Østbye

Poczta Polska har de siste årene forsøkt å bryte med bildet av et rigid og tregt selskap. Suksessive implementeringer av tekniske innovasjoner bør hjelpe her. Kanskje det går denne gangen?

Til tross for den økende digitaliseringen og introduksjonen av nye teknologier, forbinder mange kunder fortsatt Poczta Polska med Poczta Polska en institusjon som er solid forankret i Folkerepublikken Polen. Det skal imidlertid innrømmes at selskapet prøver å introdusere nye løsninger for å forbedre kvaliteten på tjenestene. Den siste av dem har som mål å gjøre det mulig mer nøyaktig sporing av forsendelser og fremskynde leveringsprosessen til millioner av kunder i Polen. Det handler om bruk av RFID-teknologi.

Poczta Polska har nettopp startet den første fasen av testing av RFID-teknologi. Hvis de lykkes, kan selskapet implementere dem i stor skala, noe som sikrer raskere levering av pakkene til mottakerne.

tester kjører samtidig i 3 sorteringsanlegg (WHO): i Pruszcz Gdański, Szczecin og Zabrze, som den passerer gjennom rundt 50 millioner forsendelser Pakker og brev månedlig.

Den holdes i knop Skanning av etiketter for palleforsendelserog deretter an og utgang programmerbar RFID-brikke. RFID-markører har ekstra kodet informasjon om forsendelsespunktet og retningen de sendes i. Ved kjøring gjennom lagerporter avleses merkingen automatisk og registrert i databasen.

Poczta Polska tester RFID

Poczta Polska hevder at testene representerer en innovasjon på global skala på grunn av teknologien RFID er fortsatt en nyhet i kurerbransjen og få selskaper bestemmer seg for å implementere det i større skala.

Hva er fordelene? RFID automatiserer og forenkler klargjøring av forsendelser. Takket være dette trenger du ikke involvere folk i denne aktiviteten. Med vellykkede tester og introduksjonen av RFID, trenger ikke ansatte i Poczta Polska å gjøre dette Skann forsendelser manueltfordi teknologien vil hjelpe dem. Bruk av RFID vil gjøre det mulig å spore sendingen i alle ledd av reisen og dermed reagere på forstyrrelser i logistikkkjeden fortløpende.

Det hele er utført som en del av et forskningsprosjekt i samarbeid med Łukasiewicz – Poznań Institute of Technology og Orange/Hadap-konsortiet, som er leverandør og entreprenør av RFID-installasjoner. Total Prosjektverdien er over 9 millioner PLN.

Søk: Den polske posten forlater kjelleren. Det blir enklere og kanskje raskere
Søk: Den polske posten setter opp prisene

Bildekilde: Polish Post

Tekstkilde: Polish Post

You may also like

Leave a Comment