Home » Den største LAN Trackmania finner sted i Norge

Den største LAN Trackmania finner sted i Norge

by Thure Lindhardt

Den største pengepremien i Trackmanias historie vil bli vunnet under en konkurranse som samler verdens 16 beste spillere i Norge.

Største Trackmania-turnering på vei

Den 10. november 2021 kunngjorde Eirik Holdal, den mest populære engelsktalende Trackmania-journalisten, offisielt at et nytt LAN vil finne sted i byen Meloy, Norge, i august 2022: TrackMania Meloy 2022. Denne konkurransen er preget av mange aspekter. .

For det første er det den største pengepremiekonkurransen i Trackmanias historie (alle versjoner kombinert). Den største pengepremien siden 2006 er $42 000. Eirik Holdal annonserte at pengepremien for denne konkurransen, hvis navn fortsatt er ukjent, vil være $50.000. For en enkelt begivenhet er dette omtrent det samme beløpet Nadeo satset på offisielle profesjonelle konkurranser gjennom året (€ 51 500, eller omtrent $ 58 000, fordelt på to ordinære sesonger og en verden). TrackMania Meloy 2022 er dermed et stort sprang fremover for Trackmania og kan «være en katalysator for å bringe Trackmania til nivået til visse storspill som Rocket League eller League of Legends», håper Eirik.


Meloy, hun er her i Norge (c) Google Maps

Så er denne konkurransen også preget av elementene som omgir selve konkurransen. Redaksjonen kunne be arrangøren om ytterligere detaljer om aktivitetene knyttet til konkurransen. Sistnevnte uttalte at et av målene med konkurransen er å la aktører oppleve norsk natur gjennom følgende aktiviteter:

  • Vandring på Norges nest største isbre: Svartisen
  • Vandring til toppen av et fjell med utsikt over Norskehavet
  • Norsk fiske på lokale båter
  • Oppdagelsen av den lokale gastronomien


Et stort eventyr venter på spillerne (c) Åge ​​​​Magnussen

Disse aktivitetene blir filmet av et profesjonelt team og lastet opp til YouTube. Eirik forklarer at han ønsker å belyse den 2000 innbyggere byen han kommer fra. Partnerne som allerede er annonsert er Bodo2024 (byen blir europeisk kulturhovedstad i 2024) og Gigante Havbruk, en norsk lakseprodusent fra Meloy.

Ingen informasjon om kvalifikasjonsdatoer, format eller rollebesetning har blitt utgitt ennå. Vi vet imidlertid at sistnevnte allerede har erfaring med Trackmania og kvalifikasjonene vil være helt åpne. Arrangørene vil kunngjøre ytterligere detaljer om andre aspekter innen kort tid.

You may also like

Leave a Comment