Home » Den vanskelige situasjonen til polske kvinner i el. M¦. Hvor og når kan du se den avgjørende kampen mot Norge? [Transmisja TV, stream] polsk representasjon

Den vanskelige situasjonen til polske kvinner i el. M¦. Hvor og når kan du se den avgjørende kampen mot Norge? [Transmisja TV, stream] polsk representasjon

by Erlend Loe

Det polske kvinnelandslaget i fotball har fortsatt en sjanse til å delta i verdensmesterskapet, som arrangeres i Australia og New Zealand i 2023. Polen ligger for tiden på tredjeplass i sin kvalifiseringsgruppe med 14 poeng etter en imponerende 12-0 seier over Armenia. Lederne er nordmenn med 19 poeng. Bak ligger Belgia med 16 poeng.

se videoen
Boruc var den første polske sportsstjernen. Det var en veldig vanskelig rolle.

Et avgjørende øyeblikk for de polske representantene i kampen om VM. Du må bare vinne

Gruppevinneren går direkte til verdenscuppen. Det andrelaget går videre til sluttspillet. Våre representanter må kjempe for denne plassen. Oppgaven blir imidlertid ikke lett. Det er bare tre kamper igjen til slutten av kvalifiseringsrunden, og de polske kvinnene har allerede kjempet mot Belgia, hovedutfordrerne i kampen om sluttspillet.

Du kan også finne mer sportsinnhold Gazeta.pl

Kampen i Polen endte uavgjort 1-1. Dessverre tapte spillerne våre til og med 0:4 borte. Balansen i de direkte møtene er definitivt mer gunstig for belgierne dersom han skulle avgjøre med like mange poeng. Fotballspillerne våre må bare vinne alt de kan og håpe at det belgiske laget snubler i mål. I denne kampserien møter belgierne Kosovo, nummer fem i gruppen.

Brzęczek kunngjorde nyheten om Błaszczykowskis helse. Det er bra

Det første av de viktigste møtene venter polske kvinner på tirsdag. I Oslo møter de det norske laget. Lederne for vår kvalifiseringsgruppe er et av de beste lagene i verden. De har ikke tapt i kvalifiseringsrunden ennå. De vant alle kampene sine og uavgjort bare én gang, med Polen 0-0 i Łódź. Men hjemme vil de være mye farligere.

– Det blir en veldig krevende rival. De har mange toppspillere som spiller i veldig gode klubber. Ada Hegerberg fra Lyon kom tilbake til laget, det er Graham Hansen fra Barcelona eller Ingrid Engen, som sist dukket opp i Wolfsburg med Ewa Pajor og Kasia Kiedrzynek. Jentene kjenner sine rivaler godt. Vi kjenner potensialet deres – sa Nina Patalon, treneren for det polske landslaget, på pressekonferansen før kampen.

Det er ikke kjent om lagets største stjerner vil kunne spille mot de norske spillerne i kampen. Katarzyna Kiedrzynek og Ewa Pajor klager over helseproblemer. Sylwia Matysik spiller definitivt ikke på grunn av skade. Dominika Grabowska utelukket imidlertid sykdommen.

Norge – Polen. Se hvor og når? TV-sending, nettstrøm

Spillet Norge – Polen starter tirsdag 12. april klokken 19:00. Møtet vil bli sendt på TVP Sport. Vi inviterer deg også til å følge direktedekningen på Sport.pl og Sport.pl LIVE-applikasjonen.

Szymon Marciniak under spillet Legia - LechSzymon Marciniak på vei til Champions League-finalen. Han har en god sjanse

You may also like

Leave a Comment