Home » Den viktigste informasjonen fra ZUS 5.12.2022. Hvilke endringer?

Den viktigste informasjonen fra ZUS 5.12.2022. Hvilke endringer?

by Gunnar Garfors

ZUS opprettholder sin Twitter-profil. Tar du ut en av ytelsene – som alderspensjon, pensjon osv. – er det verdt å holde deg orientert. Hvilke innlegg har ZUS nylig publisert på Twitter?

Trygdeetrygden ZUS ble opprettet i 1934. Deres oppgave er blant annet å samle inn bidrag. for trygd, helseforsikring og deretter yting av relaterte ytelser. Både bidragsbeløpet og de påfølgende ytelsene kan endres noe fra år til år. For eksempel gir ZUS Twitter-kontoen informasjon om fordelene du kan ha rett til.

5.12.2022 i ZUS. hva trenger du å vite

@KassPL 500 pluss utbetalinger skjer den 2., 4., 7., 9., 12., 14., 16., 18., 20. og 22. i måneden. Dersom betalingen faller på en arbeidsfri dag, sørger vi for at overføringen skjer dagen før.


🏆 Under jubileet ble vinnerne av KNoPiPS @PAN_akademia-konkurransen premiert for de beste #vitenskapelige og undervisningspublikasjoner.


🗨️ For meg er vitenskapelig arbeid en tjeneste i alle dimensjoner. Kunnskapen opparbeidet gjennom årene ved universitetet er nyttig for å lede #ZUS. Det lar deg tjene innbyggerne bedre – prof. Gertruda #Uścińska under 40-årsjubileet for hennes vitenskapelige arbeid. https://t.co/etd1vC4z9B


💬 Vi har alltid vært imponert over gjennomføringen av Prof. #Uścińskas oppdrag med vitenskapelig arbeid. Den kombinerer praksis og #vitenskap. Professoren er en personlighet og et forbilde for unge forskere – sier prof. Jan Wojtyla.


🆕 I dag feiret Komiteen for arbeids- og sosialpolitikk @PAN_akademia 4⃣0⃣-jubileet til prof. Gertrudy #Uścińska, president for #ZUS. https://t.co/ehG2AFDftM


📊 Veldig bra plassering av #FUS etter ni måneder på 2⃣0⃣2⃣2⃣ år. # Innlegg dekket 84,8 prosent. fondets utgifter.

Mer i sammendraget av #ZUS 👇
https://t.co/PIWUsdyFGA

You may also like

Leave a Comment