Home » Det berømte svømmebassenget forbyr parkering av elbiler. Jeg anbefaler å bli vant til det

Det berømte svømmebassenget forbyr parkering av elbiler. Jeg anbefaler å bli vant til det

by Gunnar Garfors

Parkering av elbiler i en underjordisk parkeringsplass er et elektrifiserende tema, for å si det mildt på spøk. Det velkjente svømmebassenget har forbudt det, fans av elbiler er rasende, men jeg lurer på hva de lokale operatørene ville gjort?

Elbiler er en bekymring, det vet jeg fordi jeg driver dem selv med oljeselskapets penger. Jeg tuller selvfølgelig, men mange tror det er slik medieverdenen fungerer. Hvis noen skriver at en elbil tok fyr, er de en fiende av alt elektrisk og betalt femtespaltetjeneste til det undertrykkende oljeregimet. Elbiler er nå en ukjent verden for mange kunder og deres tenningssystemer vekker interesse. Er de mer vanlige enn biler med forbrenningsmotor? Hvis du teller antall branner, absolutt ikke, men med tanke på deres unge alder og alderen på dieselparken, kan man være litt mistenksom. Du må kjøre og være forsiktig, som det sies.


Fans av elektriske kjøretøy ønsker ikke å lene seg tilbake og se på noe, de er rasende over handlinger som gjør livet med en elbil vanskelig. Derfor ble de rørt over at det velkjente svømmebassenget i hovedstaden, kalt Warszawianka, forbyr elbiler å gå inn på parkeringsplassen.

En mann kjører og tar feil at det som alltid kun er kjøreforbud for biler med LPG.

Parkering av elbiler er forbudt

EV-forkjempere ser på dette som en fiendtlig handling, eller i det minste et tegn på tilbakeholdenhet. Du vil sannsynligvis se dette forbudet som et tegn på en slags elektrofobi. Jeg så at til og med noen fra en gruppe elbilførere spurte UOKiK om hjelp. La denne UOKiK komme og luke ut alle de som, hvor urettferdig og urettferdig, har forbudt elbilparkering.

Lite visste jeg motviljen til å lese artikler om å brenne elbiler, men jeg ble nysgjerrig. Hvorfor skulle parkeringssjefen gi opp noen av kundene sine og gjøre det vanskelig for seg selv å drive bedrift? Jeg spurte om dette forbudet ved kilden.

Overraskende, forbudet mot LPG er ledsaget av et forbud mot elektriske kjøretøy.

Innkjøringsforbudet for elbiler er berettiget

Innkjøringsforbudet for elbiler trer i kraft i Warszawianka fra 1. mai 2023 og gjelder kun for den underjordiske parkeringsplassen. Parkeringsplasser over bakken er fortsatt tilgjengelig for elbiler og biler med LPG. Det var lett. Man kunne gjette at forbudet kun gjelder den underjordiske parkeringsplassen. Tilsvarende forbud for biler med LPG-anlegg er utbredt. Elbilsjåfører vil være bekymret for årsaken til dette forbudet.

Endringene blir introdusert av hensyn til sikkerheten til kunder, ansatte og badelandanlegget, og det er derfor:

Den underjordiske garasjen ligger rett under svømmebassenget, og en potensiell brann fra spontan forbrenning av trekkbatteriet til et elektrisk eller gasskjøretøy ødelegger fullstendig vannforsynings- og behandlingssystemet i PVC-svømmebassenget som henger fra garasjetaket. I tillegg kan høy forbrenningstemperatur permanent skade bassengstøttestolpene og som et resultat forstyrre bassengets drift.

Dette er kanskje ikke nok for fans av elektromobilitet, men de vil fortsatt føle irrasjonell frykt etter deres mening. Synd, for de tenkte ikke på det i Warszawianka.

Beslutningen om å definere sone for kjøretøy med elektrisk og flytende gass i parkeringskjeller er et resultat av høringer og forslag fra statens brannvesen.

Ansiktene kan bli litt sure, siden innreiseforbudet støttes av samråd med brannvesenet. Hun er nok med i historien også. Jeg spurte også hva med hybridbiler som kan ha solide trekkbatterier. I utgangspunktet, med litt dårlig vilje, kan biler som drives både av drivstoff og takket være det elektriske systemet anses som dobbelt farlige.

Nye endringer i parkeringsplassbruksbestemmelsene i opplevelsesbassenget er under forberedelse og vil gjelde for alle kjøretøy med trekkbatterier.

Det hørtes ikke særlig optimistisk ut. Jeg mistenker at det vil være vanskelig å utvikle detaljerte retningslinjer da markedstilbudet er mangfoldig. Det kan også være en utfordring å tegne et skilt som tydelig beskriver hvilke hybrider som er tillatt og hvilke som ikke er det.

Brenner en elbil lenge?

Sannheten er at til tross for deres lange tilstedeværelse i markedet, er elbiler fortsatt en nyhet. Den prosentvise økningen i salg av elbiler kan være imponerende fordi de er høye, men det endrer ikke det totale bildet og andelen av parkeringsplass. Elbiler er fortsatt få, så det er få saker å lære, og mengden slokkeutstyr kan ikke være større enn behovet.

Uten mye erfaring er det også lett å gjøre en feil, feilen med å ignorere problemet, eller feilen med å overreagere. Overreaksjonsfeilen er et bedre valg da den er mindre risikabel. Fra overdrivelse vil ikke bassenget brenne. Jeg vet ikke om det ble begått her, men konsultasjoner med brannvesenet viser at avgjørelsen ikke var forhastet. Elbilførere må venne seg til at det kan komme flere slike forbud. Jeg kan trøste dem med at biler med LPG-anlegg heller ikke eksploderer så ofte, og eierne deres må regne med et langt større antall forbud.


Fortsett å lese:

I Polen kan du lovlig parkere biler med LPG-anlegg i underjordiske garasjer. jeg har parkert

You may also like

Leave a Comment