Home » Det blir det beste/verste året for VOD i Polen

Det blir det beste/verste året for VOD i Polen

by Peter Østbye

En veldig varm tid er over oss når premierene på tre nye VOD-er nærmer seg: HBO Max, Disney+ og SkyShowtime. Det blir det beste og det verste året for fans av filmer og serier i Polen.

HBO GO er i ferd med å bli forvandlet til HBO Max. Vi har samlet den viktigste informasjonen til deg i et eget materiale, og nå kan jeg bare legge til at fra 8. mars vil hver av oss få noe for pengene, for mange klassikere og nyheter vil endelig bli å se i en tilfredsstillende visuell og lydmessig setting . Det er også en utvidelse av katalogen med nye materialer fra hele WarnerMedia-familien, det vil si Warner Bros., Warner TV, Nickelodeon eller Max Originals og DC. Listen over produksjoner kommer til å bli virkelig omfattende, men det er ikke slutten, for … Disney + debuterer til sommeren, og da forventer vi premiere på SkyShowtime, det vil si en kreasjon som er lite kjent for det polske publikum .

HBO Max, Disney+ og SkyShowtime i Polen i 2022

Alt dette vil gjøre VOD-markedet i Polen enda mer mettet, og seerne vil bli tvunget til å ta valg med lommeboken – å opprettholde 5 eller 6 aktive abonnementer vil være umulig for mange. Roterende abonnementer er fortsatt mulig ettersom hver plattform lar deg kansellere tjenesten etter en måned. Med ukentlige episodepremierer er det imidlertid vanskelig å avslå muligheten til å se nye episoder etter hvert som de kommer ut. 2022 vil være prime time for mange seere fordi vi vil se tre store premierer (og mer nytt innhold å se frem til), men kostnadene for å opprettholde tilgang til plattformene vil fortsette å stige, og det kommer bare til å bli vanskeligere å gjøre det vi holder oss oppdatert med nyheter. Mer i podcast-episoden.

Du kan lytte til Antywebs podcast etter arbeidstid på:

You may also like

Leave a Comment