Home » Det er flere og flere gründere i Ustrzyki Dolne kommune! | Portal Esanok.pl | Sanok TV – Nyheter – Kunngjøringer

Det er flere og flere gründere i Ustrzyki Dolne kommune! | Portal Esanok.pl | Sanok TV – Nyheter – Kunngjøringer

by Gunnar Garfors

USTRZYKI DOLNE / PODKARPACIE. I Ustrzyki Dolne kommune er det gründere som ikke bare driver sin virksomhet lokalt, men også eksporterer varer over hele Europa.

Bartosz Romowicz. Bue. Privat

Som vi leser i profilen Bartosz Romowicz, Ordfører i Ustrzyki Dolne: «Aleksander Dutkowski Eieren av selskapet Global Chemia Group, som ligger i et av varehusene på stedet til det tidligere tømmerselskapet, driver med produksjon av vaskemidler – vaskepulver, geler, tøymyknere og oppvaskmidler. – Disse produktene går til – Frankrike, Latvia, Litauen, Sverige, Norge, Bulgaria, Makedonia, Moldova og andre land. Dette er definitivt et bevis på den gode kvaliteten på produktene laget i samfunnet vårt – sa ordføreren i kommunen.

– Mr. Aleksander støtter også veldedige og sosiale aktiviteter. Han gir ofte sine produkter gratis til våre seniorer og mennesker i nød, tusen takk! Forrige uke hadde jeg muligheten til å besøke Mr. Aleksanders firma, for å gjøre meg kjent med produksjonen, men også med problemene som forretningsfolk møter hver dag – han legger til.

Rapporten om situasjonen til kommunen presenterer antall gründere i kommunen Ustrzyki Dolne hvert år. Hvert år er det flere og flere som driver en bedrift. I 2019 år ble registrert 1.346 enheteri året 2020 – 1 441, i 2021 – 1 538og på slutten 2022 antall gründere var 1 601.

«Jeg er glad for det!» Vi prøver å skape de rette forutsetningene for å drive en bedrift, men for å gjøre det trenger vi din hjelp. Hvis du vil gi oss, meg, din mening om dette temaet, ta gjerne kontakt i en privat melding! – understreker Bartosz Romowicz.


Foto: Bartosz Romowicz, nettside – fb

You may also like

Leave a Comment