Home » Det er offisielt. VM-avslutning for hoppstjernen

Det er offisielt. VM-avslutning for hoppstjernen

by Gunnar Garfors


Getty Images / Maja Hitij / På bildet: Sara Takanashi

Christoph Kaczmarczyk


Det burde ikke være sånn. Nordisk verdensmesterskap på ski 2023 i Planica var en stor mulighet for henne til å oppnå ytterligere stor suksess. Imidlertid har livet skrevet et annet scenario. «Jeg vil be om unnskyldning for forvirringen», skrev Sara Takanashi.

Hun har vunnet Crystal Globe fire ganger. Hun håpet på medalje i Planica, men alvorlige helseproblemer hindret henne i det.

Hun avsluttet deltakelsen i ski-VM i 2023 etter en konkurranse i normalbakken, hvor hun endte på en fjern 20. plass.

Det er nok å si at dette er det dårligste resultatet for 26 år gamle Sara Takanashi… i historien til konkurranser under FIS regi (for skijumping.pl).

«Jeg vil be om unnskyldning til alle mine støttespillere for forvirringen jeg kan ha forårsaket», skrev den japanske hopperen på sosiale medier.

SE VIDEOEN: #dziejesiewsports: Serena Williams strålende kreasjon. fansen begeistret

Det viser seg at hun allerede slet med skaden før hun ankom Slovenia. «Før mesterskapet skadet jeg venstre kne. Jeg falt på stedet i treningsserien. Under testene ble det funnet et legg” – hun forklarte alt.

Som i de fleste tilfeller seiret hjertet over fornuften. Takanashi ønsket å prøve å kjempe for de høyeste målene for enhver pris. «Jeg burde hvile og gi slipp på disse kampene, men Planica har en spesiell plass i hjertet mitt. Dette er mitt andre hjem, så jeg ønsket å kjempe til siste slutt», skrev hun i en uttalelse på Instagram.

«Jeg ville ikke gi opp. Før den individuelle konkurransen gjorde jeg alt jeg kunne for å ta vare på meg selv. Det samme gjorde trenerteamet, noe jeg er veldig takknemlig for, la hun til.

Vi vil imidlertid ikke se Takanashi på et stort anlegg. Hun tok en vanskelig avgjørelse, men det virker som den eneste riktige. «Nå må jeg ta et skritt tilbake for å fokusere på behandling og gjenvinne full funksjon av venstre kne,» konkluderte hun.

Takanashi drømte om sitt første singelgull. Dessverre vil ikke drømmen hennes gå i oppfyllelse i Planica. Så langt i 2013 kan han «bare» vise sølv fra Predazzo.

Se også:
Piotr Żyłas gullstorm. Vi har en kommentar fra direktøren for VM
Malysz holdt på å gi opp. «Det blåste i hodet»
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment