Home » Det har aldri vært en kamp som dette!

Det har aldri vært en kamp som dette!

by Catherine Monroe

I den første kampen i Nord-Norge hadde ikke Lech mye å by på i angrep, men presenterte seg meget godt i forsvar og reiste hjem med en verdifull 0-0. Dette resultatet betyr at alt vil avgjøres i omkampen. Og har Lechs sjanser økt etter den første duellen? Man må være forsiktig, for Bodo/Glimt er et europadekkende erfarent lag som kan skremme favorittene ikke bare på eget kunstgress. Men på den annen side må du vurdere at Lech borte og Lech på Bulgarska St. er to forskjellige lag i europeisk konkurranse. Statistikken beviser det – i sesongen 2022/2023 vant ikke Kolejorz en eneste gang i utlandet, men hjemme opplevde den ikke noe bittert nederlag.

Øm, men alltid optimistisk etter forrige søndags møte i Norge ble forstyrret da Poznań-laget tapte 2-1 for Zagłębie Lubin. Trener John van den Brom bestemte seg for å gjøre noen endringer i troppen gitt rivaliseringen med Bodo og innrømmet etter kampen at han hadde feilberegnet, da det viste seg at ikke alle innbyttere kunne stoles på. Torsdag kveld ser vi imidlertid Lech i «Gala»-oppstillingen, om enn ikke helt, for spilledirektøren på midtbanen – Radosław Murawski – må ta pause fordi det gule kortet ble overskredet.

I anledning cupkonkurransen skal det huskes at det ikke har blitt delt bortemål på en stund. Etter en målløs uavgjort i Bodø vil dermed ikke en eventuell uavgjort på Bulgarska Street rykke opp det norske laget, men i stedet føre til overtid og straffer ved uavgjort. Hver seier for Lech betyr opprykk til de polske mesterne, hver seier for nordmennene betyr at de kommer inn i 16-delsfinalen. Med det er alt klart – du må spille og vinne!

Kampen mellom Lech Poznań og Bodo/Glimt om opprykk til 1/8-finalen i Conference League starter torsdag 23. februar klokken 21:00. Sendes på Radio Poznań og på Internett på www.radiopoznan.fm («LYTT TIL RADIA»-fanen). Krzysztof Ratajczak og Grzegorz Hałasik vil kommentere feltbegivenhetene.

You may also like

Leave a Comment