Home » Det kan Granerud være takknemlig for. I Norge kaller de det et episk trekk

Det kan Granerud være takknemlig for. I Norge kaller de det et episk trekk

by Erlend Loe

Halvor Egner Granerud sliter for tiden på mange områder. I tillegg til å jage krystallkulen og liten krystallkule for å fly, konkurrerer nordmannen med Stefan Kraft om seier i Raw Air-turneringen. Før siste konkurranse har østerrikeren, som for tiden er i toppform, tapt 28,5 poeng til verdenscuplederen.

I lørdagens konkurranse passerte nordmannen sin rival med over 6 poeng. Dette var i stor grad påvirket av avgjørelsen til Alexander Stockl, som bestemte seg for å senke spillerens stang i den første serien. Granerud nådde 235,5 m, og overgikk nødvendig distanse. Dette ga 7,3 poeng til karakteren hans.

«Heldigvis er det.» Det var ikke så lett. Vi så at Kraft hadde et veldig bra hopp men også hadde ganske gode forhold. Vinden så ut som den skulle stoppe, så vi tenkte at det kunne være verdt å gå ned en bar for å være sikker på at Halvor ikke hoppet for langt, men samtidig viste han seg fra sin gode side og tjente på det, sier Stoeckl. Nettavisen.

Det mangler ikke på beundring for treneravgjørelsen i norske medier. – Trening i verdensklasse. Det var helt episk, Clas Brede Braathen smeltet bort.

Stöckl selv nærmer seg disse lovordene med forbehold. «Hvis du tar den avgjørelsen og den fungerer, er du en profet. Hvis det ikke fungerer, er du en idiot – lo treneren til de polske rivalene.

You may also like

Leave a Comment