Det latviske fotballaget skal prøve å ta hevn på Montenegro

by Thure Lindhardt

Vladimir Kamesh gir den norske forsvarsspilleren Birger Meling en «femmer».

Ilmārs Stūriška, «Latvijas Avīze», JSC «Latvijas Mediji»

Det latviske fotballandslaget anerkjente Norges overlegenhet i VM-kvalifiseringsturneringen på Daugava Stadion – 0-2. Den siste av de tre kampene i september i uttaksturneringen mot Montenegro finner sted på tirsdag.

Veselam

Beboeren spør: «Vil jeg være garantert overlevelse etter vaksinasjonen?» ZVA-representanten, Popena, svarte

6 timer

Nyhetene

«Ok, ok, jeg innrømmer det, jeg innrømmer det.» Lukasjenko gir BBC et intervju om julingene mot migranter og demonstranter

4 timer

cocktail

Den latviske syngende japaneren Masaki Nakagawa og japaneren Naomi Yajima gratulerer Latvia med bursdagen deres med en veldig spesiell sang

13 timer

Les andre nyheter

I den første tredjedelen av kampen lot ikke nordmennene hjemmelaget puste, men målet kom i den 20.

Dommerne brukte et videoreplaysystem for det tredje målet på rad av det latviske landslaget.

På slutten av første omgang og i begynnelsen av andre omgang forverret Latvia situasjonen ved motstanderens mål gang på gang.

ANDRE LES NÅ

Midtbanespiller i andre omgang, Mohamed Eljunusi, engelsk Premier League Southampton-midtbanespiller, forsterket Norges ledelse på resultattavlen.

«Det vi så på banen bekreftet forskjellene i ferdighetene til de to lagene. I første omgang var respekten for motstanderne i duellen for stor og vi spilte med ballen i en ganske hast. Det var ikke lett å møte en motstander for å kjempe med en mesterlig og sterk angrepsgruppe. Jeg kan takke gutta for deres dedikasjon og energi. Ja, det var ikke den beste kampen fra et prestasjonssynspunkt, men fotballspillerne prøvde å balansere det med andre kvaliteter og kvaliteter, sa Dainis Kazakevičs, den latviske landslagets hovedtrener, kommenterte straffesparket, inkludert en situasjon der et norsk mål kunne bli tildelt en pendel i andre omgang.

Målscorer var Pavel Steinbor.

RELATERTE ARTIKLER

I første runde overrasket ikke det montenegrinske laget noen av sine direkte konkurrenter i kampen om de to første plassene i gruppen, men i Latvia vant de først på slutten av kampen Stevan Jovetich takket være de utmerkede langskuddene til leder.

Montenegrinerne har ikke vunnet på de siste fem kampene, inkludert vennskapskampene. «Liepājas»-forsvareren Marko Simičs var fraværende i to kamper i september.