Home » Det latviske fotballandslaget kan ikke motstå det norske landslaget

Det latviske fotballandslaget kan ikke motstå det norske landslaget

by Thure Lindhardt

Det latviske fotballandslaget gjorde plass for det norske landslaget i VM-kvalifiseringen 2022 på Daugava Stadium lørdag.

Det latviske landslaget slapp inn gjestene med resultatet 0:2 (0:1). Gjestene økte ledelsen i det 20. minutt etter at en oppsiktsvekkende straffe fra fcs Ehrling Holann skled like forbi husvakten.

Det betyr at latvierne har fullført første halvdel av G-gruppen med fire poeng på fem kamper, noe som gjør at landslaget kommer på femteplass i seksmannskonkurransen. Norge ledet gruppen med ti poeng på fem kamper, men Nederland og Montenegro og det tyrkiske og Gibraltar-landslaget spiller fortsatt lørdag.

Det latviske landslaget forsvarte nesten hele første omgang. Roberts Savaļnieks overrasket alle med en flott åpningspasning – men dessverre ble Holanna like overrasket over endringen som alle andre og bommet på den ekstraordinære muligheten. Dommerne ga den i en litt uforståelig situasjon da Raivis Jurkovskis, som også styrtet Kristians Tūrstveds, falt keitete.

På slutten av pausen fikk det latviske landslaget de første farlige angrepene som resulterte i to straffespark. En av dem henrettet Jānis Ikaunieks dyktig, men skuddet hans ble blokkert av Andre Hansen. Innledningen av andre omgang var også veldig bra for huseierne. I en av episodene ble Vladimir Kamesh slått ned i 16-meteren, men dommerens fløyte stoppet.

Fra omtrent det 60. minutt dominerte imidlertid nordmennene igjen. Eljunussi overrasket alle med en flott åpningspasning – men dessverre ble Josjua Kings like overrasket over byttet som alle andre og bommet på den ekstraordinære muligheten.

Det latviske landslaget starter andre runde tirsdag når de gjester det montenegrinske landslaget.

Portalen «Delfi» tilbød live tekst av spillet.

PK-kvalifisering i fotball: Latvia – Norge

Latvia – Norge 0: 2 (0: 1) Målscorere: – – Erling Holland (20 min., 11 min.), Muhammad Eljunussi (66 min.) Advarsler: Vladislav Gutkovskis (62 min.), Vladislav Fyodorov (90 min.). ) ) + 2 min.) – -Kanselleringer: – – -Latvia: Pāvels Steinbors (Roberts Ozols, 43 min.), Roberts Savaļnieks, Igors Tarasovs, Kaspars Dubra, Raivis Jurkovskis, Krišs Kārkliņš (Artūrs Zjuzins.), 70 min. Eduards Emsis, Vladimirs Kamesh (Vladislav Fyodorov, 75 min.), Jānis Ikaunieks, Andrejs Cigaņiks (Raimonds Krollis, 75 min.), Vladislavs Gutkovskis (Roberts Uldriķis, 70 min.)

Spillstatistikk («Sofascore»):

Latvia – Norge 0: 2 (0: 1). spillet er over

90 + 3. min Kings avskjærer ballen på en smart måte.

90 + 2. Min Fyodorov får gult kort. Han må hoppe over neste kamp.

90 + 1.min Joshua Kings treffer ballen på hodet og treffer stolpen!

90 min. Det latviske landslaget ordnet det tredje hjørnesparket på slutten av ordinær spilletid, men pasningen til Ikaunieka nådde ikke adressaten. Erstatningsperioden er fire minutter.

85 min. Korte blink. Nordmennene har forberedt noen farlige kontringer. En av dem ender med et slag som Ozols slår i et fint hopp.

I det 79. minutt signaliserte dommeren en kontring. Det latviske landslaget har gjenvunnet ballkontrollen, men det er ennå ikke skapt noe farlig.

77 minutter Den unge stjernen virker ivrig etter å ta poeng ut av kampen.

75 minutter Det latviske landslaget erstattes av Fyodorov, Kriga erstattes av Krollis.

72. minutt. Meling tar et dykk som et lyn, men misser ballen Holanns treffer ballen med en volley og keeper Ozols var uten sjanse på det harde skuddet.

70 minutter Det latviske landslaget gjør to skift.

70 minutter ut i kampen ble Melings tildelt en straffe. Nordmennene tok initiativet tilbake etter de første 15 minuttene. Det ser ut til at denne avskjæringen blir den eneste som vil være rimelig vellykket for det latviske landslaget.

66 minutter Latvia 0-2 Norge Muhameds Eljunussi får frispark i 16-meteren, tar et venstresteg for å spille mot Tarasov og scorer 0-2.

I det 65. minutt signaliserte dommeren et Serlet-bytte. Denne gangen må det sies at Ozols vil redde hushjelpene.

Gjestene tok ledelsen 0 – 4 i det 65. minutt da Holanns blokkerte et angrep fra venstre med et spektakulært saksestøt. Eik er på rett plass og fanger ballen!

60 min. Emsis lander hos Nurmann. Nordmennene har en farlig sjanse. Latverne gjorde det veldig bra i andre omgang. Gjestene gjør til og med de to første skift umiddelbart.

55 min. Nok en kontring ble dømt uten straffe. Ikauniekus burde ha scoret fra straffemerket, og senket ballen oppe i venstre hjørne.

54 minutter Det latviske landslaget gjorde et godt nok angrep. Tarasov fant Ikaunieka med en diagonal pasning, Goldmann overlot ballen til Cigaņik, men denne sentrerte seg i retning Kameš.

Forhåpentligvis startet de 51. minuttene halvveis. En kontring bidrar til å score et hjørnespark. Angrepet stenges imidlertid av Hansen, som fanger ballen i et høydehopp etter «corneren».

48 min. De to lagene utveksler farlige kontringer. Jānis Ikaunieks og Ērlings Holanns bærer ut pass som ikke når adressatene.

Latvia 0-1 Norge. Andre omgang har startet!

Statistikk for første omgang (Sofascore):

Latvia 0-1 Norge. Første omgang er over

45 + 5.min Kārkliņš spiller en direkte pasning. Sluttminuttene sies imidlertid å være de beste i det latviske landslagets prestasjon.

45 + 4. min Det latviske landslaget på kontringen får nok en straffe! Reiselederen klamrer seg så til Ikaunieka,

45 + 2. MIN Jānis Ikaunieks traff lavt i høyre hjørne, men Hansens reddet bortelaget.

45 + 1. min En lang pasning i retning Gutkowski ga en angriper straffe. Den første sjansen for det latviske landslaget!

Erstatningsperioden er seks minutter.

Etter 41 minutter kunne ikke Steinbor fortsette kampen etter kampen. Han erstattes av Robert Ozols. Målvakten trenger tid til å forberede seg til banen. Det forventes en uvanlig lang erstatningsperiode.

38. minutt I denne kampen har latvierne kontroll over ballen i noen minutter. Eierne av feltet er ikke opp til straffefeltet.

33 min Det ene truende angrepet etter det andre for nordmennene. Denne gangen kaster gjestene det bort selv.

Steinboror måtte forlate banen etter 32 minutter på grunn av en kneskade. Det norske landslaget løp mesterlig inn i boksen, og etterlot Tarasov på flatt underlag.

25 min. Jānis Ikaunieks tar det latviske landslagets første skudd fra distanse. Andre Hansen har ingen problemer med å ta ballen med hendene.

24 min. Det latviske landslaget startet ikke en gang minst ett angrep i første halvdel av første omgang. Absolutt norsk dominans.

20 minutter. Latvia 0-1 Norge. Gjestene ledes av Holland med en sterk straffe i høyre hjørne og passerer Steinbor.

18.min Det norske landslaget tar straffe i straffesparkkonkurransen. En helt uventet «pendel» … Dommerne krever en repetisjon av VAR.

15 min. Nordmenn har allerede tatt fem cornere. Det latviske landslaget er trykt på siden av banen.

I det 11. minutt kom Eljunussi med et frispark. Steinboram må spille inn i kampen og forstyrrer den norske pasningen fra midten av banen, men begge spillerne er hardt truffet.

7 min. Målscoreren velger riktig posisjon for å hindre Holland i å score! Nordmannen hadde allerede passert Steinbor, men var ikke takknemlig for vinkelen.

6. minutt Ellunussi takler ikke ballen og slår umiddelbart fra 18 meter! Steinboro svinger og skyter … vakkert Nordmennene lager ikke noe ut av to cornere.

4. min Nordmennene har kontroll på ballen, men hjemmelaget er klare til å aktivt bruke og intensivere presset. Den første innspillingen ble gjort av Torsby, men han ga den egentlig ikke opp.

Latvia 0-0 Norge. Spillet har startet!

Salmene fra begge land ble sunget.

Gastkomposition.https: //twitter.com/nff_landslag/status/1434165623609757699

Artūrs Zjuzins erstattes av Krišs Kārkliņš og Antony Chernoordy erstattes av Igors Tarasov. erstatter Vladimir Kamesh forblir i kø etter spillets utgivelse.

For tre dager siden overvant det latviske fotballaget ansvarsbyrden og beseiret Gibraltar-landslaget på slutten av kampen. I dag kan baneeierne alene sørge for en positiv overraskelse ved å slå det norske landslaget og deres stjerne Erling Holland.

God kveld lesere av «Delfi»-portalen! Denne lørdagen handler om sport, med latviske fotball- og volleyballag som spiller parallelt.