Home » Det polske selskapet PGNiG øker gassproduksjonen i Norge

Det polske selskapet PGNiG øker gassproduksjonen i Norge

by Thure Lindhardt

Det polske olje- og gasselskapet PGNiG anslår gassproduksjonen på norsk kontinentalsokkel (NCS) til 2,6 milliarder kubikkmeter (bcm3) i 2022, ifølge Robert Berkowski, visepresident og administrerende direktør for Robert Berkowski i selskapets pressebyrå. Dør.

I de tre første kvartalene av 2021 var PGNiGs gassproduksjon i Norge 0,65 milliarder kubikkmeter mot 0,32 milliarder kubikkmeter i tilsvarende periode i 2020.

PGNiG Upstream Norway har andeler i 58 lisenser i Network Control Station. PGNiG anslår at gassproduksjonen på norsk sokkel kan komme opp i 0,9 milliarder kubikkmeter i 2021.

Støtte for forretningsmagasinet i Budapest

Å produsere en presse verdig navnet er en kostbar virksomhet. I 27 år har redaktørene, redaktørene og reporterne av Budapest Business Journal gjort store anstrengelser for å gi deg vellykkede forretningsnyheter, informasjon du kan stole på, faktisk, korrekt og med tillit og velvilje.

Presseorganisasjoner over hele verden slet med å finne en forretningsmodell som ville gjøre dem i stand til å fortsette å lykkes uten å påvirke ytelsen deres. I det siste har noen eksperimentert med ideen om å engasjere den viktigste interessenten – leserne.

Vi ønsker å tilby våre lesere den samme muligheten. Vi vil gjerne invitere deg til å levere den høykvalitets forretningsjournalistikken du trenger. Klikk på BBJ Support-knappen og du vil kunne velge hvor mye og hvor ofte du vil sende oss donasjonen din.

You may also like

Leave a Comment