Home » Det utrolige typiske laget som mangler fra EM 2020

Det utrolige typiske laget som mangler fra EM 2020

by Thure Lindhardt

Med EM 2020 avspark 11. juni 2021, vil noen nøkkelspillere måtte se det hjemmefra. Figaros idrettsavdeling har trukket elleve av hovedfraværet fra konkurransen.

De ville vært blant stjernene eller nøkkelspillere i konkurransen. Av ulike grunner må de nøye seg med å se det fra komforten av sitt eget hjem. Her er det typiske laget arrangert i 4-4-2 og fraværende fra EM 2020.

Vakten

Mens Euro 2020 vil ha utmerkede keepere, inkludert noen av de beste i verden, vil en skille seg ut for hans fravær. Det er Jan Oblak, inkludert landslaget, klarte ikke Slovenia å bryte ut av gruppe G for å kvalifisere seg for deltakelse i konkurransen. Den 28 år gamle målvakten, som har prestert godt over mange sesonger, har hatt et bemerkelsesverdig 2020-2021 i Atlético Madrid. Med Colchoneros vant den tidligere Benfica-spilleren tittelen spansk mester i ansiktet og skjegget til rivalen Madrid. Prestasjonene hans veide også tungt i jakten på denne kroningen, da de var medvirkende til å gjøre Diego Simeones lag til det beste forsvaret i mesterskapet. Barcelonas Marc-André ter Stegen, som har bestemt seg for å operere kneet, er på sin side med i Tyskland. Han vil også være en bemerkelsesverdig fiasko i dette EM.

forsvar

I midtforsvaret var valget vanskelig. Vi bestemte oss for å lage et hengsel Sergio Ramos og Virgil van Dijk. Spanjolen, som har slitt med en rekke skader denne sesongen, er ikke på Luis Enriques liste. En avgjørelse han tilsynelatende godtok, lyder i reaksjonen hans på sosiale nettverk: «Etter flere vanskelige måneder og den merkeligste sesongen i karrieren min, kommer euroen. Jeg har kjempet og jobbet hver dag, fysisk og mentalt, for å oppnå 100 % for Real Madrid og landslaget, men ting går ikke alltid som vi ønsker, fortsatte han. Twitter. Nederlenderen på sin side, et offer for et avrevet korsbånd i det ene kneet, kom seg ikke i tide til å hjelpe Oranjes. På midten kunne Jérôme Boateng (Tyskland) Stefan Savic (Montenegro) vunnet en plass i dette typiske laget. Førstnevnte står ikke på den tyske lista, sistnevnte kvalifiserte seg ikke med landslaget sitt.

På sidene av forsvaret Trent Alexander-Arnold hadde en sikker plass hos Three Lions til tross for betydelig konkurranse om denne posisjonen. Men traff på låret i den forberedende kampen mot Østerrike måtte Liverpools høyreback gi tapt. Til venstre finner vi lagkameraten hans i Real Madrid, Ferland mendy. Hvis Didier Deschamps så ut til å sette pris på sin eklektiske profil, ble ikke den tidligere Olympique Lyonnais-spilleren overtatt av 26 Blues. Den franske treneren foretrakk Lucas Hernandez, den gjeldende franske lagets forsvarsmester til venstre, og Lucas Digne, forfatter av en god sesong på Evertons side. Vær imidlertid forsiktig, det kan ikke ha vært en atletisk avgjørelse. Faktisk pådro madrileneren seg en muskelskade i mai som kunne ha hatt innvirkning på sammensetningen av listen over verdensmestere.

Vårt typiske team av store fravær fra EM 2020 Le figaro

midtbanespiller

Miralem Pjanic er utvilsomt en av de store fraværene ved EM 2020 på midtbanen. Selv om hans første sesong i Catalonia er snarere det motsatte, er eks-Juventus-spilleren fortsatt en av de beste på kontinentet i sin post. Bosnia-Hercegovina, deres landslag, kunne ikke sikre seg en billett til konkurransen, som ble eliminert i semifinalen i sluttspillet mot Nord-Irland. Sergej Milinkovic-Savic følger ham på midtbanen. Fakkelbæreren fra Lazio Roma, forfatter av nok en god sesong i Serie A (8 mål, 9 assists), vil heller ikke konkurrere dette EM, da Serbia gikk opp mot Skottland (1-1, 4-5 etter skudd på mål). Til og med Donny Van de Beek, som nylig trakk seg, og Stefano Sensi, som ble skadet noen dager før konkurransestart, kunne ha vunnet en plass i laget vårt.

Spania-spillere trener individuelt

Vi finner dem i de mer offensive posisjonene Jesse Lingard og Marco Reus. Briten ble gjenoppstått i West Ham etter vanskelige måneder i Manchester United, og ble kortlistet av England. Gareth Southgate inkluderte ham til slutt ikke på den endelige listen. For tyskeren er det ikke hans prestasjon på banen som hindrer ham fra å delta i konkurransen, men heller hans fysiske nivå. Borussia Dortmund-spilleren foretrakk å klare seg uten EM 2020 for å kunne hvile. «Etter en komplisert, utmattende og til slutt vellykket sesong «Thank God» bestemte jeg meg sammen med landslagstreneren for ikke å gå til EM. Denne avgjørelsen var veldig vanskelig for meg, for jeg er alltid full av stolthet når jeg får lov til å representere landet mitt, hadde han lagt ut på kontoen sin Instagram. Men etter et veldig intenst år for meg personlig og etter at jeg hadde nådd målene mine hos BVB, bestemte jeg meg for å gi kroppen min tid til å restituere seg! Ansu Fati, skadet siden starten av sesongen, var ikke langt unna å være på vårt typiske fraværende lag.

angriper

Foran ville angrepsduoen bleke mange valg. Først finner vi Zlatan Ibrahimovic. Veteranen (39) hadde bestemt seg for å returnere til det svenske landslaget for et siste eller nest siste eventyr etter fem års fravær. Hans retur var en suksess da han leverte en livreddende assist mot Georgia (1-0). Den nåværende midtspissen til AC Milan nektes imidlertid en femte deltagelse i et EM på grunn av en kneskade som oppsto i mai. Eks-Paris Saint-Germain-spissen er knyttet til Erling Haaland. Den nye fotballstjernen, forfatter av en fantastisk sesong på individuelt nivå, vil ikke oppdage euroen denne sommeren. Norge ble faktisk stoppet i semifinalen i tiltredelsesdammene av Serbia (1-2). Arkadiusz Milik (Polen), skadet, Moise Kean, forfatter av en stor sesong i Paris-skjorten, vil også gå glipp av konkurransen, det samme vil Anthony Martial, som ikke klarte å komme seg etter kneskaden i mars i fjor, og Edin Dzeko, hvis internasjonale lag , Bosnia-Hercegovina kvalifiserte seg ikke.

Men også : Marc-André ter Stegen (Tyskland), Jérôme Boateng (Tyskland), Joe Gomez (England), Dani Carvajal (Spania), Stefano Sensi (Italia), Donny Van de Beek (Nederland), Martin Odegaard (Norge), Isco (Spania) )), Henrikh Mkhitaryan (Armenia), Ansu Fati (Spania), Anthony Martial (Frankrike), Arkadiusz Milik (Polen) Moise Kean (Italia), Edin Dzeko (Bosnia-Hercegovina)

You may also like

Leave a Comment