Home » Det varte i 22 sekunder. Journalisten ble sjokkert – o2

Det varte i 22 sekunder. Journalisten ble sjokkert – o2

by Erlend Loe

Michael Olise ga et underholdende intervju etter Crystal Palaces 2-1-seier over West Ham United. Selv om begge sider ikke vil være på toppen av Premier League, gir rivaliseringen mellom lokale motstandere i London ytterligere interesse.

Crystal Palace slapp inn det første målet i konkurransen, men klarte å snu resultatet. Wilfried Zaha ledet utligningen i første omgang og Michael Olise ble helten i tilleggstid. Han sikret gjestene seieren med et mål til 2-1.

Michael Olise er en 20 år gammel franskmann, men er født i London og har kun vært tilknyttet engelske lag i det som fortsatt er en kort karriere. Han har spilt for landets juniorlandslag og har ikke gått glipp av en Crystal Palace-kamp siden 15. august.

Atypisk intervju. Journalisten ble sjokkert

En reporter fra den offisielle Premier League-kanalen kunne forvente en munter prat med fotballspilleren som strålte over et viktig mål. Imidlertid skjedde akkurat det motsatte, og Michael Olises lille overflod bør tilskrives sjenanse snarere enn frekkhet.

«Ball catched and shot» sa Michael Olise innledningsvis da han ble bedt om å beskrive det avgjørende målet fra hans ståsted. Dette svaret virker overfladisk? De neste var enda kortere. På spørsmål om følelser svarte fotballspilleren at han «føler seg bra» og sa «ja» til slutt. Se for deg selv …

Journalisten forberedte ikke ti ytterligere spørsmål ved en samtale med en sparsom fotballspiller, slik at det til slutt ble 20 sekunders prat. Michael Olise, med noen få ord, men han svarte på alle spørsmålene. Etter en stund hadde han det gøy med de andre Crystal Palace-spillerne i garderoben.

Se også: Det er kaldt bare å se på det. I den er Jan Błachowicz kongen

Vurder kvaliteten på artikkelen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment