Home » Det ville vært en ære for meg å spille med Erling Haaland i Barcelona: Pierre-Emerick Aubameyang

Det ville vært en ære for meg å spille med Erling Haaland i Barcelona: Pierre-Emerick Aubameyang

by Peter Østbye

Barcelona-spissen Pierre-Emerick Aubameyang har gjort det klart at han har tenkt å potensielt spille med Erling Haaland neste sesong på Blaugrana. Aubameyang kom til Barcelona i vinterens overgangsvindu fra Arsenal og imponerte umiddelbart med et hattrick mot Valencia. I følge flere rapporter burde de katalanske gigantene gjøre et trekk mot Haaland for å forsterke sin angrepsstyrke.

Haaland blir utropt som den neste store tingen i europeisk fotball, og Aubameyang sa at det ville være en ære å spille sammen med den norske spissen mens han forbereder seg på sunn konkurranse.

«Det ville vært en ære å spille med Haaland i Barcelona. Jeg er alltid klar for sunn konkurranse med lagkameratene mine, sa Aubameyang til Sport.

Den tidligere Arsenal-kapteinen berømmet nok en gang Borussia Dortmund-spissen, og rangerte ham blant de beste i verden.

«Jeg er ikke en trener, men jeg synes det er en «crack». Han scorer mange mål, har en veldig god fysikk og mye tempo. Dette er svært sjelden, siden han er veldig «stor», men løper mye. Det er utrolig. Han er allerede en av de beste i verden for sin alder,» la han til.

Etter å ha mislyktes i å sikre Messis opphold i klubben forrige sesong, har Barcelona slitt i argentinerens fravær. De katalanske gigantene er nesten ute av La Liga-løpet og har allerede blitt slått ut av UEFA Champions League. Klubbpresident Joan Laporta er opptatt av å bringe spennende talenter til Camp Nou.

Bortsett fra Barcelona, ​​ønsker Real Madrid og Manchester City begge å målrette Haaland i det kommende overgangsvinduet.

Nylig snakket Auba også om sin lagkamerat Ousmane Dembeles fremtid i Barcelona. Franskmannen er satt til å forlate klubben på en gratis overgang neste sesong, men Aubameyang har bedt Dembele om å bli og forlenge kontrakten.

«Sannheten er at Dembele sendte meg en melding for å finne ut om jeg ville signere for Barcelona, ​​​​men jeg ville ikke plage ham fordi han også var i hans situasjon, men vi snakket litt lenger. Jeg er veldig glad for at Dembele er her, og da jeg ankom Barca sa jeg til ham: «Du må bli mann!» sa Aubameyang til Mundo Deportivo.

Duoen Auba og Dembele spilte tidligere sammen i Borussia Dortmund og førstnevnte sa at det var spesielt å bli gjenforent med franskmannen.

«Vil Dembele ombestemme seg og bli? Jeg vet ikke, men alt jeg kan si er at alt er mulig i livet. Å spille med Dembele igjen er veldig spesielt fordi vi hadde et utrolig år i Dortmund og han er en utrolig spiller. Ousmane er en av de beste spillerne med ballen,» la han til.

Finn de siste samlingsnyhetene, siste nyhetene og liveoppdateringene her.

You may also like

Leave a Comment