Home » Dette er slutten. Fra 1. januar vil Hyundai kun selge elbiler i Norge • ELEKTROAUTOS – www.elektrowoz.pl

Dette er slutten. Fra 1. januar vil Hyundai kun selge elbiler i Norge • ELEKTROAUTOS – www.elektrowoz.pl

by Catherine Monroe

Det gikk raskere enn noen forventet. Hyundai har besluttet å kun tilby elbiler i Norge fra 2023. Fra et polsk ståsted er dette en situasjon som er vanskelig å forstå, men i Norge har forbrenningsbiler vært en nisje i månedsvis. Faktisk er det vanskelig å si hvem som kjøpte dem, siden prisene deres lignet på elektrikere, og driften deres (avgift, drivstoff) var dyrere enn de foreldede stasjonene.

Nordmannen kjøper ikke lenger ny Hyundai-forbrenningsmotor. Det er ingen protester

Tre bilmodeller fra den sørkoreanske produsenten er tilgjengelig i Norge i dag: Hyundai Kona Electric (B-SUV-segmentet), Hyundai Ioniq 5 (D-SUV), Hyundai Ioniq 6 (D) og den nye Kona Electric (C- SUV). SUV) skal følge. Ikke mye, men Tesla styrket sin posisjon ved kun å selge to modeller (3, Y), begge fra D-segmentet, kun én med litt høyere tak. Den gjenopptok først nylig leveranser av større biler (Model S, X).

I 2020 bestemte Hyundai seg for kun å selge plug-in-biler i Norge. fra 2023 vil den utelukkende fokusere på det elektriske. Selskapet anslår at de innen 2022 allerede vil ha generert 93 prosent av alt transaksjonsvolum, noe som neppe er overraskende siden merket er elsket og elsket. La oss legge til at produsenten fra Fjernøsten med denne beslutningen konkurrerer med Volkswagen, som har besluttet å slutte å selge forbrenningsmotorbiler i Norge 1. januar 2024.

Nyttårsønsker fra Elektrowóz-redaksjonen

Kjære lesere, debattanter, forumbrukere. Nok et år bak oss. Hendelsene de siste 12 månedene har vært uforutsigbare, urovekkende, noen ganger skremmende. Så jeg ønsker at vi alle skal løse problemer på makroskala og for deg også på mikroskala.

I redaksjonen tror vi at vanskelige tider bygger karakter og lar oss lansere nye, bedre tiltak. Du vil møte en rekke mindre irritasjonsmomenter det kommende året, men ikke la dem få deg ned. Vi er med deg, elbilen står alltid til din disposisjon. Vi lover at P&L vil bli bedre totalt sett. Dere er gode, fornuftige mennesker – og det vil dere forbli. Fortsett å ta vare på miljøet, prøv å snakke med de som ikke er overbevist, invester i fornybare energikilder.

Tenk på familien din, barna, vær sammen. Besøk Polen, nyt verden, alt er for deg.

Godt nytt år 2023!

Du kan også være interessert i følgende annonser:

leservurdering

[Suma: 3 głosów Średnia: 3.3]

You may also like

Leave a Comment