Home » Dette er tabellen over andreplassene, det polske landslaget, som er viktigst for det polske landslaget

Dette er tabellen over andreplassene, det polske landslaget, som er viktigst for det polske landslaget

by Thure Lindhardt

Det polske landslaget vant 4-1 med Andorra i kvalifiseringsrundene til verdenscuppen. Paulo Sousas lag sikret sluttspillet til verdenscupen i Qatar neste år i mars. Det skjedde ikke bare takket være vår seier, men også takket være Englands 5-0-seier over Albania.

Se videoen
Det kan bli den nye stjernen på det polske landslaget. «Eufori blant fansen»

På streken før slutt i kvalifiseringsrunden har det polske landslaget 20 poeng og er tre poeng bak engelskmennene. I teorien kan Sousas lag fortsatt vinne gruppen, men i praksis er det umulig. Engelskmennene har bedre score enn oss og spiller med de svakeste i San Marino-gruppen i siste runde. Albania på tredjeplass er allerede fem poeng bak oss.

Hva kan vi egentlig forvente i sluttspillet? Det vet vi ikke ennå. Vi kan fortsatt spekulere i noen av disse, men etter nok en dag med eliminering er vi litt smartere. Serbia er så langt nummer to i gruppe A. De har imidlertid like mange poeng som Portugal som de skal spille borte med søndag kveld. Uansett hvem av dem som spiller i sluttspillet, vil de definitivt være et seedet lag.

Andorra sjokkerte Polen. «For en skam. Umulig eksisterer ikke» [WIDEO]

I gruppe B utnyttet svenskene snublingen til spanjolene, som er i ferd med å vinne gruppen. De to lagene spiller mot hverandre i Spania på kampens siste dag og vertene trenger kun ett poeng. I gruppe C tok sveitserne andreplassen, uavgjort 1:1 med ledende Italia fredag.

Hvem kan polakker spille med i sluttspillet?

I gruppe D avgjøres alt mellom de tre lagene. Ukrainerne ligger foreløpig best an med ni poeng. Finland har åtte poeng og Bosnia-Hercegovina har sju poeng. De to siste lagene spilte imidlertid en kamp mindre.

Fra gruppe E i sluttspillet får vi definitivt se tsjekkerne og waliserne. Uansett hvilket lag i gruppen som tar andreplassen, kommer neste gjennom takket være de gode spill i Folkeforbundet.

Fra gruppe F ser vi skottene i sluttspillet og i gruppe G ser vi Norge og Tyrkia. Det første laget har 17 poeng, det andre laget to mindre. I gruppe H har vi kamp om seier. Begge lag skal spille i Split på søndag og dersom vertene vinner rykker de opp til førsteplass i gruppen samtidig.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

I gruppe J går enten Nord-Makedonia eller Romania inn i sluttspillet. Førstelaget har poengovertak og skal spille mot Island på hjemmebane siste kampdag. Rumenerne spiller borte mot Liechtenstein. Disse kampene på søndag.

Rødt kort i Andorra - PolenRødt kort i det 15. sekundet! Andorra – Polen sjokkerende start [WIDEO]

Oppsummert, hvis kvalifiseringsrundene ble avsluttet i dag, vil Serbia, Sverige, Sveits, Ukraina, Tsjekkia, Wales, Skottland, Norge, Kroatia, Polen, Nord-Makedonia og Østerrike som vant gruppen i Nations League være med i sluttspillet.

For å kvalifisere deg til verdenscupen må du vinne to kamper. I den første skal det polske landslaget seedes. Foruten oss skulle Serbia, Sverige, Kroatia, Sveits og Skottland være i aksjon. Potensielle rivaler for Polen i den første sluttspillsrunden er: Tsjekkia, Norge, Nord-Makedonia, Ukraina, Wales og Østerrike.

Nåværende andreplass:

  1. Serbia – 7 kamper, 17 poeng, målbalanse: 16-8
  2. Sveits – 7 kamper, 15 poeng, målbalanse: 11-2
  3. Sverige – 7 kamper, 15 poeng, målbalanse: 12-5
  4. Kroatia – 7 kamper, 14 poeng, målbalanse: 16-4
  5. Polen – 7 kamper, 14 poeng, målbalanse: 17-8
  6. Skottland – 7 kamper, 14 poeng, målbalanse: 12-7
  7. Tsjekkia – 7 kamper, 11 poeng, målbalanse: 12-9
  8. Norge – 6 kamper, 11 poeng, målbalanse: 7-5
  9. Nord-Makedonia – 7 kamper, 9 poeng, målbalanse: 11-10
  10. Ukraina – 7 kamper, 9 poeng, målrekord: 9-8

Wales og Østerrike skal også spille i sluttspillet som gruppevinnere i League of Nations. Lag med fet skrift er lagene seedet i 1. runde. Det skal legges til i tabellen at lagene fra gruppene på seks ikke teller poengene i kampene med de siste lagene.

Takket være seedingen skal polakkene spille sin første kamp i Warszawa. Når vi går videre til neste runde vil et lotteri avgjøre vertens rolle. Vi kjenner rivalen i sluttspillet fredag ​​26. november.

You may also like

Leave a Comment