Home » Dette landet er et virkelig paradis for pensjonister. Seniorer liker å flytte dit

Dette landet er et virkelig paradis for pensjonister. Seniorer liker å flytte dit

by Peter Østbye

For mange mennesker begynner det virkelige liv ved pensjonisttilværelsen. Vi trenger tross alt ikke å jobbe, vi kan forfølge lidenskapene våre, slappe av og reise. Noen bestemmer seg for å flytte, til og med til et annet land! Portugal er et sant paradis for seniorer, og antallet mennesker der øker hvert år. Hvorfor? Vi forklarer.

De beste landene for pensjonister. Hvor er det beste stedet for eldre å bo?

Rangeringen av de 10 landene ble publisert for noen måneder siden det beste for pensjonister. Dataene kommer fra Global Pensions Index og inkluderer 44 land fra hele verden, som er undersøkt i forhold til den s.k. Pensjonsavsetning. Hvert lands vurdering inkluderer opptil atten faktorer som påvirker livskvaliteten til personer over 60 år.

Hvor er det best å bo for eldre? Her er rangeringen:

  1. Norge
  2. Sveits
  3. Island
  4. Irland
  5. Australia
  6. New Zealand
  7. Luxembourg
  8. Nederland
  9. Danmark
  10. Tsjekkia

Hvor mye penger bruker vi på mat? Polen presterer dårlig i europeisk sammenligning

Seniorer reiser til Portugal i stort antall. «Paradis for pensjonister»

Imidlertid har Portugal nylig blitt veldig populær blant pensjonister. dagbok «De Standard» publiserte data som støtter dette innen ti år Antall belgiske pensjonister i Portugal har økt mer enn fem ganger.

Hvorfor er Portugal så populært blant eldre? Dette påvirkes ikke bare av været, men fremfor alt av fordelene for utenlandske pensjonister skattesystemetsom ble introdusert i Portugal 14 år sidenSiden den gang har belgiere, samt mange tyskere, nederlendere, briter og skandinaver, flyttet til dette landet etter å ha fullført sin profesjonelle karriere.

Hør på Spreaker.

You may also like

Leave a Comment