Home » Dine verste reiseminner. «Jeg kjørte buss og det ene hjulet brøt av.» Internett-brukere opplevde slike reisemareritt

Dine verste reiseminner. «Jeg kjørte buss og det ene hjulet brøt av.» Internett-brukere opplevde slike reisemareritt

by Catherine Monroe

Dessverre trenger ikke reise alltid være vellykket – noen ganger, til tross for vår beste innsats, går ikke alt etter våre ønsker. Vi har ingen innflytelse på noen arrangementer, andre er et resultat av kulturforskjeller som vi ofte bare finner ut om på stedet. Leserne våre delte sine erfaringer med oss ​​– her er deres verste reiseminner. Bussjåfører uten førerkort, nødlandinger og alarmer er bare begynnelsen. Se hvilke reisemareritt internettbrukere har opplevd.

Innholdsfortegnelse

vår Facebook-profil Vi spurte deg om dine verste reiseminner og søkte også på nettfora etter svar. Det viser seg at mange mennesker har dårlige erfaringer: noen ganske morsomme, andre – skjelvinger i årene. Hendelser fra fortiden huskes lenge og kan derfor være verdifull læring og trening av tålmodighet eller mental utholdenhet.

Her er noen av tingene du måtte forholde deg til:

  • bussjåfør uten førerkort
  • nødlandinger,
  • flyplassalarmer,
  • irriterende toaletter.

Sjekk ut galleriet vårt for flere overraskende minner og historiene bak dem:

Dine verste reiseminner. «Jeg kjørte med bussen, …

Å fly et fly er en reell utfordring for noen mennesker – tross alt er flyturen høyt over land, det er også hyppig turbulens, som – i tillegg til følelsen av «vibrasjon» i flyet – forårsaker en grimase av ubehag og redsel på ansiktene til menneskene Passasjerer Noen ganger kan skjelvingene være så kraftige at du er redd for å fly. Slik husker du turbulensen du opplevde mens du flyr:

You may also like

Leave a Comment