Home » Direkte forbindelse fra Polen til Norge! Med FlixBus via Ciechocinek, Toruń og Grudziądz og deretter med Stena Line ferge

Direkte forbindelse fra Polen til Norge! Med FlixBus via Ciechocinek, Toruń og Grudziądz og deretter med Stena Line ferge

by Peter Østbye

Stena Line har startet et samarbeid med FlixBus om å introdusere den første direkte bussforbindelsen fra Polen til Norge med en fergeovergang fra Gdynia til Karlskrona. 3. august fant den første reisen til denne internasjonale busslinjen med nummer N1202 sted.

Bussruten N1202, nettopp åpnet av FlixBus, forbinder sørlige og sentrale polske byer som Kraków, Katowice, Łódź, Ciechocinek, Løpe, Grudziadz og Gdynia, med Karlskrona i Sverige via en Stena Line fergetjeneste.

Du kan også være interessert i

Ruten inkluderer også stopp i de svenske byene Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås og Gøteborg, og ender i den norske hovedstaden Oslo. Passasjerer har mulighet til komfortabelt og trygt å krysse Østersjøen, siden prisen på bussbilletten inkluderer en fergetur med overnatting i hytte med bad. I tillegg kan sykler fraktes med buss og ferge.

Vi er glade for at vi kunne samarbeide med FlixBus for å utvikle denne forbindelsen. «Vi håper at FlixBus-initiativet vil generere interesse fra reisende og dermed gi det muligheten til å utvikle seg videre,» sa Pedro Canchaya, reisekommersiell leder for Østersjøregionen ved Stena Line.

Takket være samarbeidet med Stena Line tilbyr FlixBus muligheten for en enkel og bærekraftig reise fra Polen direkte til de skandinaviske landene – via Østersjøen, til Sverige og Norge.

Linjen vil operere i begge retninger, syv dager i uken, året rundt.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment