Home » Discopolosangeren overrasker ved å velge Norge for en romantisk ferie

Discopolosangeren overrasker ved å velge Norge for en romantisk ferie

by Gunnar Garfors


Loverboy, en populær disco-polosanger, bestemte seg nylig for å ta en liten pause for seg selv og kona Iza. Overraskende nok valgte paret et ganske uvanlig reisemål – Norge. Eksotiske reisemål er vanligvis populære blant disco-polo-artister, som Dubai, Tyrkia eller Maldivene. Loverboys avgjørelse vekket interessen til fansen, som for første gang kunne se paret i felles bilder publisert på nettstedet vårt disco-polo.info.
Loverboy og Iza bestemte seg for å komme vekk fra alt og dra til et sted med en unik sjarm. Norge, kjent for sine pittoreske landskap, tiltrakk henne med sin villskap og uvanlige atmosfære. Paret beundret de majestetiske fjordene, de fantastiske fossefallene og de grønne jordene som omgir dette fortryllende nordiske landet.


I disco-polo-musikkens verden finner man ofte artister på eksotiske ferier hvor det er luksus og solfylte strender. Loverboy bestemte seg imidlertid for å overraske fansen ved å velge et noe uvanlig sted. Norge tilbyr en helt annen estetikk og stemning, som du ikke kan oppleve på andre populære reisemål.
Paret bestemte seg for å fange øyeblikkene sammen og dele dem med fansen. På vår nettside disco-polo.info kan du se vakre bilder av Loverboy og Iza, tatt forskjellige steder i Norge. Bildene viser deres lykke og kjærlighet til hverandre, samt skjønnheten i den norske landsbygda, som ga det naturskjønne bakteppet for deres romantiske ferie.


?

You may also like

Leave a Comment