Home » Disney+ vurderer en billigere reklamepakke og direktesendinger?

Disney+ vurderer en billigere reklamepakke og direktesendinger?

by Peter Østbye

Vi ser frem til premieren på Disney+ i Polen, som finner sted i sommer. Vil det være vesentlige endringer i driften før Vistula-tjenesten dukker opp? En billigere annonseringsplan og direktesendinger står på spill.

Vi krysser fingrene for at sommerpremieren på Disney+ i Polen er så tidlig som mulig, men før det skjer kan hovedkvarteret introdusere nye produkter og endringer som vil gjøre plattformen mer attraktiv. Nylige rapporter snakker om diskusjoner på høyt nivå om lanseringen av en ny plan. For øyeblikket kan Disney+ kjøpes individuelt for $7,99, men det er også pakker med Hulu og ESPN+ som koster litt mer, til $13,99. Det inkluderer imidlertid annonser på Hulu, fordi pakken uten dem allerede er $19,99. Det er mulig tilbudet blir litt mer komplisert, men også mer attraktivt for de som kun er interessert i Disney+.

Disney+ vurderer en billigere reklamepakke

Det er riktig at det ikke er noe spesifikt beløp, men Disney må tenke Gir en billigere pakke med reklame. Kanskje da ville abonnementskostnaden falle til fem eller fire dollar i måneden, men seerne måtte tåle tilstedeværelsen av reklame før og/eller under visningen. Denne strategien for Hulu har vist at det ikke er mangel på folk som er villige til å gi opp mangelen på annonser hvis de kan spare penger. For øyeblikket gjelder samtalene kun det amerikanske markedet, men suksessen til en slik plan kan også ha innvirkning på tjenestens aktiviteter i andre land.

Interessant nok dukket det opp lignende rykter for en stund siden angående HBO Max, som ikke er den billigste. Å introdusere et tilbud med lavere pris og annonsering vil helt sikkert påvirke dynamikken i utviklingen av plattformen, ettersom HBO helt sikkert vil strebe etter å være i forkant av dette markedet. Disney+ har allerede over 120 millioner abonnenter, men har bare vært i drift siden november 2019 og har ennå ikke utgitt i mange markeder. Netflix har klart å overgå 200 millioner brukere, men veksttakten er ikke så stor. Konkurransen har trukket rekkene sammen og jobber konsekvent med utvikling.

Direktesending og TV på Disney+?

En annen byggestein i å bygge Disney+-kraft kan være direktesendinger som sjekket I begynnelsen av februar, i anledning kunngjøringen av nominasjonen til Oscar-utdelingen. Disney har mange enheter i sin portefølje som sender direkte fordi de er TV-stasjoner. Så ville Disney+ tilby lineære kanaler som National Geographic eller FOX? Det virker litt langsøkt fordi VOD-tjenestens konstruksjon var rettet mot å nå nye seere og bli kvitt behovet for å sette tidsplanen, men hvis det var en seer-verdsatt verdi, ville kanskje plattformens eiere vært klare til å utvide tilbudet på denne måten?

Et alternativ vil imidlertid være å forberede siden for uregelmessige direktesendinger, som vil finne sted for eksempel i anledning Oscar-utdelingen eller andre arrangementer som giganten har rettighetene til. Dette vil imidlertid utvide gapet mellom Disney+s tilbud i USA og andre land, ettersom andre regioner ofte kjøper kringkastingsrettigheter fra andre plattformer eller kringkastere. Ville Disney+ være villig til å vise gallaen live med oversettelse til flere språk i flere land eller et dusin?

Et slikt scenario er ikke usannsynlig, og noe må være sant siden plattformen kjører denne typen tester. Til syvende og sist kommer det kanskje ikke ut av det, men det må innrømmes at Disney vil være villig til å gjøre noe for å overbevise de usikre.

You may also like

Leave a Comment