Home » Disse passene er de kraftigste i verden. Polen på tredjeplass

Disse passene er de kraftigste i verden. Polen på tredjeplass

by Catherine Monroe

utenriksnyheterDe kraftigste passene i verden: Den nye passrangeringen utviklet av Arton Capital, et kanadisk finanskonsulentfirma, har brakt mange overraskelser. Etter mange år Polen var på pallen og ligger på tredjeplass i godt selskap.
Les også: «Polen ønsker å skape den største landhæren i Europa.» Vesten overvåker Forsvarsdepartementets virksomhet

Vinnere i årets Passport Index utviklet av Arton Capital, et kanadisk finansrådgivningsfirma De forente arabiske emirater. Statsborgere i dette landet blir tatt opp uten visum eller får det automatisk ved innreise 180 land av 199som er analysert.

andreplass i rangeringen er bl.a tysk pass. Den tillater inngang opp til i 173 land. Tyskland deler sin plass med Sverige, Finland, Luxembourg, Spania, Frankrike, Italia, Sveits, Østerrike og Sør-Korea.
Les også: Endringer i pass og identitetskort i Tyskland. bekvemmelighet for innbyggerne

Disse passene er de kraftigste i verden. Polen på tredjeplass

Rangeringens største overraskelse er utseendet polering på tredjeplassen. Vanligvis tok det polske passet omtrent 10. plass. «Bronsemedaljen» som inkluderer inngang i 172 landble også vunnet av Danmark, Belgia, Portugal, Norge, Irland, USA og New Zealand.

Så når det gjelder spesifikke data om Polen Med passet vårt kan du reise inn i 122 land uten visum. I 50 av dem får vi visum umiddelbart ved ankomst. For 26 land må visum søkes på forhånd.

Afghanistan ligger på sisteplass på rangeringen. Borgere i dette landet kommer bare til tre land uten visum – og i 33 får de det ved ankomst.

Les også: Få et polsk pass i Tyskland. Den viktigste informasjonen

MOS/money.plPolskiObserwator.de

You may also like

Leave a Comment