Home » District of Mielec. 1. turnering for foreldre til CKM +Sport. De beste fansen er oss foreldre under mottoet «Våre hjerter banker for Olek»

District of Mielec. 1. turnering for foreldre til CKM +Sport. De beste fansen er oss foreldre under mottoet «Våre hjerter banker for Olek»

by Erlend Loe

Nyhetene Lørdag (4. mars) ble det arrangert en fordelsturnering for Olek Czaja i skole- og barnehagekomplekset i Czermin. Mottoet for arrangementet var «Vi foreldre er de beste fansen». Det var en spesiell referanse til rollen foreldre spiller i barnas idrettsliv. De er vanligvis deres største fans og støtter dem på alle måter. Derfor bestemte arrangørene av turneringen at dette arrangementet skulle være en spesiell anledning til å hedre foreldrenes rolle i barnas idrettsliv.

Arrangør av turneringen var ungdomsutdanningssenteret gjennom idrettslag. Turneringen fant sted i regi av Atus fra Sadkowa Góra, som har vært engasjert i lokalsamfunnet i årevis.

Siden fødselen har Olek Czaja slitt med mange sykdommer, som epilepsi, alvorlig fødselskvelning, ervervet porencefali, hypoksisk-iskemisk encefalopati, medfødt anemi. Selv om gutten møter mange begrensninger, er han en glad, livsglad treåring.

Turneringen ble arrangert under mottoet «De beste fansen er vi foreldre». Det var en spesiell referanse til rollen foreldre spiller i barnas idrettsliv. De er vanligvis deres største fans og støtter dem på alle måter. Derfor bestemte arrangørene av turneringen at dette arrangementet skulle være en spesiell anledning til å hedre foreldrenes rolle i barnas idrettsliv. –

– Gjennom slagordet «De beste fansen er oss foreldre» ønsket vi å understreke viktigheten og viktigheten av støtten som foreldre tilbyr barna sine, både på og utenfor banen. Turneringen i Czermin er et annet eksempel på hvordan sport kan spille en viktig rolle, ikke bare i livene til spillere, men også i livene til hele lokalsamfunn. – Sier arrangørene.

Foreldrene til barna som trener på CKM + Sport og teamet som representerer Atus Group-selskapet deltok villig i veldedighetsturneringen og bidro til å samle inn midler til Oleks videre behandling.

Under arrangementet kunne barna bruke mange attraksjoner, som ansiktsmaling, et illusjonistisk show, en liten frisørsalong eller kunstverksteder. En fotovegg var også tilgjengelig for de som ønsket å beholde en suvenir fra denne begivenheten. Barna kunne også få midlertidige tatoveringer, noe som sikkert ga dem mye moro og inntrykk.

– Det ble også holdt en kakemesse under dette arrangementet, hvor man kunne smake på deilige bakverk tilberedt av barnepassarbeiderne i CKM + Sport Club. Foreldrene var svært involvert i tilberedningen av bakevarene og tok med seg spesialitetene sine til messen. Takket være disse attraksjonene har veldedighetsturneringen også blitt et flott sted for en familieutflukt og å tilbringe tid med sine kjære. Foreldre kunne delta i turneringen og barna deres hadde det gøy på ulike attraksjoner. – Fremheve opphavsmennene til arrangementet.

Fordel-turneringen i Czermin var ikke den eneste begivenheten av denne typen som fant sted den dagen. Samme dag ble det arrangert en veldedighetsturnering i Oslo, arrangert av stiftelsen LOVE DANCE HELP. Under dette arrangementet spilte spillere fra Wisła Gliny Małe Club sammen med Oleks far. Stiftelsen LOVE DANCE HELP har hjulpet de som trenger det i årevis og organiserer ulike sportslige og kunstneriske begivenheter. De samler inn donasjoner til ulike veldedige organisasjoner. Denne gangen var målet hennes å hjelpe Olek med å bekjempe sykdommen.

Takket være direktesendingen fra Oslo kunne pappaen til Oleks delta på turneringen i Czermin, selv om han var i Norge.

Koordinatorene for arrangementet var Tomasz Wójtowicz, Hubert Kardyś og Karolina Suchecka. Det var de som sørget for at alt gikk etter planen. Takket være deres arbeid og hele organisasjonsteamet ble fordelsturneringen i Czermin et vellykket og uforglemmelig arrangement, som tiltrakk seg mange sportsinteresserte og som var villige til å hjelpe.

Hver deltaker fikk en t-skjorte med slagordet «De beste fansen er oss foreldre» og en minnemedalje. Dette slagordet har ikke bare blitt mottoet for turneringen, men også et uttrykk for respekt for foreldre som støtter barna sine i deres lidenskap og sport.

You may also like

Leave a Comment