Home » Djokovic eneste Grand Slam-leder? Det er på tide å velge finalistene! – Super Express

Djokovic eneste Grand Slam-leder? Det er på tide å velge finalistene! – Super Express

by Gabriel Scott

De avgjørende avgjørelsene i French Open 2023 nærmer seg. Begge semifinalene for menn spilles i dag og en av spillerne som fortsatt er viktige i kampen om trofeet er Novak Djokovic. Serberen har 22 Grand Slam-mesterskap under beltet og er foran Rafael Nadal på denne rangeringen. Vil «Nole» bli den uavhengige lederen etter Paris-turneringen? Hva sier TOTALbet-bookmakerne om dette?

Det er ingen tvil om at fredagens duell mellom Carlos Alcaraz og Novak Djokovic blir en slags «prematur finale». Overfor står to flotte tennisspillere som har vært i god form i det siste. Den oppsiktsvekkende unggutten fra Spania vant fire ATP-turneringer i år – i Buenos Aires, Indian Wells, Barcelona og Madrid. Ikke så rart at disse resultatene gjør ham til nummer 1 på Roland Garros-banene. På toppen av det må du innrømme at han takler det bra, etter å ha tapt bare ett sett på fem kamper så langt. Den legendariske tredjeseedede serberen gjør det også bra på parisisk jord, det samme har hans nærmeste rival, som bare har gitt fra seg én kamp så langt. En mulig triumf i Paris ville gjort Djokovic til en varig rekord i tennis-annaler. Han har for tiden vunnet opptil 22 Grand Slam-turneringer, noe som gjør ham til en leder i denne rangeringen sammen med Rafael Nadal. Seiere i de neste to kampene alene ville sette ham øverst på denne listen. Men ifølge eksperter fra TOTALbet er dette ikke så sikkert. En lovlig polsk bookmaker betaler 2,67 PLN for hver zloty innsats på triumfen til en Belgard-født spiller. De samme oddsene for å nå finalen for 20 år gamle Carlos Alcaraz er PLN 1,46.

Etter kampen mellom Alcaraz og Djokovic går Casper Ruud og Alexander Zverev på banen. Teoretisk sett bør favoritten til denne duellen være den nummer 4 seedede nordmannen, som kun har tapt tre sett i samtlige kamper så langt. I tillegg viste den 24 år gamle tennisspilleren stor styrke i kvartfinalen, og beseiret enkelt turneringens «sjette» – Holger Rune fra Danmark. Det ser imidlertid ut til at listen kan settes betydelig høyere i kampen om finaleplass. Zverev er kanskje bare seedet på nummer 27, men han ser bra ut på de parisiske banene så langt. beste bevis? Bare to kamper ble tapt på fem kamper. Den tyske tennisspilleren hadde de klart største problemene i tredje runde da konkurrenten hans var amerikaneren Frances Tiafoe. Denne kampen varte i nesten fire timer, men til slutt – etter en firesetts duell – gikk 26-åringen seirende ut. Også i kvartfinalen kjempet den innfødte fra Hamburg en firesetts duell der hans rival Tomas Martin Etcheverry ble kalt. Det skal understrekes at det er tredje French Open på rad for Zverev hvor han var blant de fire beste. I 2021 og 2022 klarte han ikke å nå finalen – er det en magi tre ganger? Ifølge TOTALbet er det mulig at Tyskland er minstefavoritt til fredagens duell mot Ruud. Oddsen for en slik utvikling av hendelser ble satt av bookmakeren til 1,82, mens nordmannens triumf ble «priset inn» til 1,96. Uansett hvilken av disse spillerne som kommer til finalen, tror TOTALbet at han har liten sjanse til å slå Carlos Alcaraz eller Novak Djokovic. Men tingen med sport er at favoritten ikke alltid vinner…

You may also like

Leave a Comment