Home » Dramatisk nedgang i interessen for langrenn i Norge

Dramatisk nedgang i interessen for langrenn i Norge

by Connie Nielsen

Fra topplasseringen falt denne disiplinen til 12. plass i rangeringen av sponsorinteresser, hvorav kun 19 prosent foreløpig ønsker å investere. løper Ski. For to år siden var det 39 prosent, før det var det enda mer.

Det er ikke det samme uten Bjørgen, Johaug og Kowalczyk

virksomhet Sponsorinnsikt presenteres årlig i oktober rapportere basert på en undersøkelse blant 100 sportssponsorselskaper.

regissøren din Vegard Arntsen gjorde oppmerksom på at øyeblikket har kommet da det ikke er noen store navn i langrenn og en stor kamp i løypene etter pensjonering av Marit Bjorgen, Therese Johaug og Petter Nordug. Det er ingen blant de utenlandske stjernene Justyna Kowalczyksvensk Charotte calliamerikanske kvinner Kikkan Randall og finky aina Kaisy Saarinen.

Tour de Ski, høydepunktet i verdenscuprekordsesongen, er også blitt en småsak – Du kommenterte mediabemerker fremveksten av store stjerner i andre disipliner.

Den største annonseverdien på Haaland

Nå åpner interesselisten til sponsorene Fotballetterfulgt av håndball og friidrett. skiskyting Han ble nummer 10, og det er ikke engang plass for skihopp blant de ti beste.

Det er en vintersport fiasko – evaluert Sponsor Insight og satt sammen en liste over norske idrettsutøvere med høyest reklameverdi for øyeblikket.

Den åpnes av Manchester City-spissen Erling Haland foran utøveren Karsten Warholm og golfere Victor Howland. En tennisspiller var blant de ti beste for første gang og lå på fjerdeplass Kasper Ruud, rett foran neste utøver Jacob Ingebrigtsen og en Arsenal-midtbanespiller Martin Ødergaard. Den eneste skiløperen Johannes Klaebo Han var bare åttende, like før balleren Adam Hegerberg.

De siste årene har sett en uventet sportslig eksplosjon i andre disipliner som; friidrett med Warholm og Ingebrigtsen og selvfølgelig fotballens renessanse med superstjernen Haaland i hovedrollen. De tiltrekker seg nå flest seere og er heltene i et rekordantall medieoppslag, noe som interesserer sponsorene – kommenterte Sponsor Insight.

Zbigniew Kuczynski

You may also like

Leave a Comment