Home » Dramatiske scener under en Champions League-kamp. Blod ble utgytt

Dramatiske scener under en Champions League-kamp. Blod ble utgytt

by Erlend Loe

For å fortsette å tilby bedre redaksjonelt materiell og tjenester, trenger vi ditt samtykke til å skreddersy markedsføringsinnhold til din oppførsel. Dine data er trygge hos oss og du kan tilbakekalle samtykket ditt når som helst på undersiden Personvernerklæring.

Klikk på «Gå til nettsted» eller «X»-ikonet i øverste hjørne av dette forumet, hvis du samtykker til behandling av Wirtualna Polska og våre pålitelige partnere av dine personopplysninger samlet inn som en del av din bruk av Wirtualna Polskas tjenester, portaler og nettsteder (inkludert data lagret i informasjonskapsler) for markedsføringsformål utført på vegne av våre pålitelige partnere utføres. Hvis du ikke godtar behandlingen av dine personopplysninger, vennligst bruk innstillingene i Personvernerklæring. Samtykke er frivillig og du kan tilbakekalle det når som helst ved å endre innstillingene i Personvernerklæring (Her finner du svar på alle spørsmål knyttet til behandlingen av dine personopplysninger.)

Siden 25. mai 2018 har EU-parlamentets og rådets forordning (EU) 2016/679 (heretter kalt «GDPR») vært i kraft. Vi ønsker derfor å informere deg om behandlingen av dine data og reglene som dette vil skje etter 25. mai 2018.

Hvem vil være administrator for dataene dine?

Kontrollerne av dataene dine er Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna, basert i Warszawa, og andre selskaper i Wirtualna Polska-gruppen, samt våre pålitelige partnere som vi kontinuerlig samarbeider med. Detaljert informasjon om administratorer finner du i Personvernerklæring.

Hvilke data snakker vi om?

Dette gjelder personopplysninger som samles inn som en del av din bruk av våre tjenester, portaler og nettsteder levert av Wirtualna Polska, inkludert data lagret i informasjonskapsler installert på nettsidene våre av Wirtualna Polska og våre pålitelige partnere.

Hvorfor ønsker vi å behandle dataene dine?

Vi behandler dem for å gi stadig bedre redaksjonelt materiale, for å tilpasse emnene til dine interesser, for å lage portaler og nettsteder som du vil like å bruke, for å sikre større sikkerhet for tjenestene, for å forbedre tjenestene våre og for å skreddersy dem så mye som mulig for dine For å matche dine interesser, vis reklame skreddersydd til dine behov.
Detaljert informasjon om formålene med å behandle dataene dine finner du på Personvernerklæring.

Hvem kan vi overføre data til?

Vi kan videreformidle dataene dine til enheter som behandler dem på våre vegne og til enheter som er autorisert til å samle inn data i henhold til gjeldende lov – selvfølgelig bare hvis de kommer med en tilsvarende forespørsel basert på et passende juridisk grunnlag.

Hvilke rettigheter har du angående dataene dine?

Du har rett til å be om informasjon, retting, sletting eller begrensning av databehandling. Du kan tilbakekalle ditt samtykke til behandling, sende inn en innsigelse og utøve andre rettigheter som er oppført i detalj Personvernerklæring.

På hvilket juridisk grunnlag behandles dataene dine?

Det juridiske grunnlaget for å behandle dataene dine med det formål å tilby tjenester er behovet for å oppfylle kontrakter for levering av dem (disse kontraktene er vanligvis forskrifter). Det rettslige grunnlaget for databehandling i forbindelse med statistiske undersøkelser og behandlingsansvarligs egen markedsføring er administratorens såkalte legitime interesse. Behandlingen av dataene dine for markedsføringsformål av Wirtualna Polska på vegne av Trusted Partners og direkte av Trusted Partners er basert på ditt frivillige samtykke.

You may also like

Leave a Comment