Home » Drap i Auschwitz. Politiet avslører detaljene rundt nordmannens pågripelse. Levering i EAW-modus – Wprost

Drap i Auschwitz. Politiet avslører detaljene rundt nordmannens pågripelse. Levering i EAW-modus – Wprost

by Connie Nielsen

Tragiske hendelser fant sted i Oświęcim (Lesser Poland Voivodeship) fredag. 26-åringens kropp ble funnet av faren i leiligheten. Foreløpige resultater viser at offeret hadde en rift på kroppen, påført med et skarpt instrument. Politiet tar hensyn til involvering av tredjeparter. Politiet overga seg lørdag kveld Informasjon om å finne en etterlyst 5 åring. Detaljer om arrestasjonen av den påståtte kidnapperen er nå blitt kjent.

Nordmannen ble pågrepet. «Han er mistenkt for å ha myrdet sin partner»

Politiet i Małopolska sa at en 25 år gammel norsk statsborger ble arrestert i Danmark. Han er mistenkt for å ha myrdet sin partner. Tjenestemenn husket at like før klokken 17 lørdag ble Oświęcim-politiet varslet om at familien hadde funnet liket av en 26 år gammel kvinne i leiligheten deres. «Skadene på kvinnens kropp – kutt kan tyde på et drap» – sto det.

Det ble foretatt ransaking i Polen og Europa på grunn av mistanke om at partneren hennes kan ha vært involvert i kvinnens død. Etterforskningsresultatene viste at mannen passer på parets barn, så det ble også utlyst barnevarsling.

«Samme natt stoppet danske politifolk en Volkswagen Up på motorveien i København (Danmark). En etterlyst 25-åring satt bak rattet og en fem år gammel datter satt i baksetet på kjøretøyet. Mannen ble arrestert og ført til Københavns politi. Barnet ble overlevert i god behold til den danske sosialtjenesten, meldte Lillepolens politi.

Levering av en nordmann. Han risikerer livsvarig fengsel

Mannen som er mistenkt for drap står overfor utleveringsforsøk i henhold til den europeiske arrestordren. Etterforskere gjennomfører for tiden ytterligere aktiviteter for å avklare alle omstendighetene rundt drapet.

Drap straffes med 25 års fengsel eller livsvarig fengsel.


Les også:
Jakten på en 5 åring er over. Kjøretøyet ble stoppet av danske betjenter
Les også:
Drapet på en ung kvinne i Auschwitz. «Det savnede barnet»

You may also like

Leave a Comment