Home » Du kan høre det igjen og STEFAN TRUSZCZYŃSKI skriver om det: Ikke vær redd!

Du kan høre det igjen og STEFAN TRUSZCZYŃSKI skriver om det: Ikke vær redd!

by Catherine Monroe

…St. Johannes Paul II har allerede fortalt oss. Jeg vet ikke om det fungerte, men hvis vi vil være redde, bør vi frykte for våre lokale griser og kyr, for ferdigstillelsen av elven Vistula, for atomkraftverk og CPK. I Øst- og Vest-Pommern ble skipsbyggingsindustrien og handelsflåten ødelagt – men de er «for Tusk». De har en tunnel under Oder i Świnoujście (hurra, det fungerte!), men det er greit. Nå vil de ikke åpne de som stenger.

Hvis de tar TVP, vil de lure mange flere mennesker. Kanskje vil de ikke vinne over mange journalister som allerede er redde. Nitras vil gjøre det og Węglarczyk, som nettopp har grunnlagt en ny journalistisk organisasjon, vil helt sikkert hjelpe ham. Sienkiewicz blir umiddelbart forfremmet til general for hæren (fire-stjerners general, som Jaruzelski) og ansetter opptil to viseministre: Klich og Siemoniak. Det blir flere sivile i hæren fordi det er nødvendig å redusere offiserene som ikke lenger vil være nødvendig etter at hæren er redusert. De er utdannet for nye yrker – som å ta vare på turister og innvandrere.

EU og MP Jachira bestemmer hva vi planter og dyrker. Hvorfor trenger vi så mye av det? For bak grensen ligger Ukraina – et enormt kornmagasin med svart jord. Handel med levende fisk er en forbrytelse. Så han vil ikke være der. Vi skal få alt fra havet fra Norge og fra andre polske venner, spesielt de som elsker barna våre.

Hvorfor skal du være redd? Tross alt vil det nå være virkelig modige og energiske parlamentsmedlemmer i parlamentet som vil overgå alt Kidawa Błońska og økonomen – den vakre Iza Leszczyna – har oppnådd så langt. For Lubnauer og hennes kolleger har også erfaring. De vil ikke skuffe deg. Balcerowicz, en lidenskapelig gårdsentusiast, vil forklare alt for oss. Pawlak vil erstatte Obajtek og bringe orden til Orlen. Maktutvekslingen skjer etter prinsippene i Det gamle testamente: «Et øye for et øye, en tann for en tann» (3 Mosebok). Det er ikke noe slikt som «overvinne det onde med det gode». En million eller kanskje mer marsjerte gjennom Warszawa – jeg antar at nå fortjener disse menneskene noe. Snart er det lokalvalg. Vi skal ha Rychtyklandy. Ja absolutt! Ned med navnet på voivodskapet.

Det vil nå være en viktig og godt betalt stilling for hver respektert PO-tjenestemann. Det er fortsatt mye å privatisere. Unnskyld meg – nå sier vi «avnasjonalisere», «avnasjonalisere». Det er mange flere – for eksempel skog, som vi har mest i Europa. For ikke å snakke om fjellfurua. Vi melker ikke kyrne heller. Til og med en rekordholder fra Podlasie fra en privat melkegård som produserer 70 liter melk per dag. Politi kan også overbevises om å være av samme kjønn – det vil være middelmådige homofile politimenn. Vi skal ikke oppdra griser fordi dyr ikke skal avlives. De liker det ikke. Når det gjelder Væren, vil vi sannsynligvis la det være som det er på grunn av nomenklaturtilhørigheten med beslutningstakerne.

Hvis en borger ikke forstår endringene som er gjort, vil den svært populære og, som det viste seg, pålitelige presidenten for borgerrettigheter, Mr. Bodnar, personlig forklare ham det. Fly sitter ikke. Selv om noen av dem er irriterende, vil de overbevise innbyggerne over tid.

Spørsmålet er hva man skal gjøre med Grodzki. Trzaskowski. Brakker. Først får Mr. Budka en ølbod ved siden av TV-stasjonen på Plac Powstańców. Det vil være mye trafikk der (protester osv.) og svingningene vil være lav. I tillegg vil den kyndige advokaten og økonomen holde øye med hvem som kommer og går som Info News-gjester. Vel, med mindre Mr. Budka stenger disse redaksjonene i det hele tatt.

Men frykt ikke, venner. Andre vil komme etter deg og som alltid vil de ivrige toppjournalistene betjene den nye administrasjonen. Slik har det alltid vært og vil alltid forbli slik. Mange journalister har svært høy yrkesetikk.

PiS starter nå med oppgjørene. Unødvendig. Det som betyr noe er hva som skjer videre. Det som betyr noe er om Polen blir levert i klissete hender. Det er et verre perspektiv enn synden ved å mislykkes. Til slutt vant PiS mot plattformen. Etter valget slo imidlertid dette partiet seg sammen med hvem det kunne, akkurat som PPR og PPS.

Denne kampen var ikke den siste. De siste blir bitt av hunder. Og nå er små hunder mote og ingen er redde for dem. Til og med katter. Vesten er allerede fylt med penger fra sør, og snart går også østen konkurs, melket av velferdsutbetalinger til arbeidsledige. Ikke bare betaler han ikke – noe som resulterer i at flere gir tiende. Og dette må Polen gå med på. Ellers vil de kaste oss ut av EU. Menn og kvinner vil ikke bare bli fattigere, de vil til og med begynne å spise for lite. Motorveier vil være helt unødvendig.

Kanskje blir det en gjentakelse av august 1980 og deretter 13. desember 1981. Det er liten trøst at det endelig blir en gjentakelse av juni 1989. Jeg lurer på hvem som vil bli en «æresmann» som Jaruzelski og Kiszczak.

Så ikke vær redd, mann, og fortvil ikke, kjære PiS – kom på jobb. Du må håndtere det raskt og forsiktig. Ikke klandre Brudzińskis mislykkede kampanje. Denne gangen kom pesten fra Vesten. «Men det er greit, Basia,» ville Wołodyjowski sagt. Melken ble sølt, men det er polsk melk. Og vi har nok kyr for nå. Slik at jeg kan forstå hva dyrene sier. Beeeeeeee. Og det forstår vi. Men det er også hester, kyr og griser. La oss ikke slakte denne flokken. Jeg viser igjen til det (riktignok) opphevede gamle testamente. Han står der som en okse. «Den som slår et dyr i hjel, skal betale det tilbake.» Da beordret Moses israelittene å føre ut gudsbespottere og steine ​​dem. Israels barn gjorde som Herren befalte Moses.

You may also like

Leave a Comment