Home » Dynafit arrangerer den internasjonale snøpanterdagen for 13. gang

Dynafit arrangerer den internasjonale snøpanterdagen for 13. gang

by Peter Østbye

Klatre så mange meter du kan og bidra til å beskytte dyrelivet. DYNAFIT arrangerer den internasjonale snøpanterdagen for trettende gang. I år vil kampanjen for å beskytte merkevarens «symbol» finne sted 5. mars.

Alba de Silvestro og Andrea Prandi samler inn skranker for Snow Leopard Trust. I 2021 deltok over 45 profesjonelle spillere i kampanjen (Foto: Maurizio Torri)

***

Som en del av arrangementet oppfordrer DYNAFIT turnerende fans fra hele verden til å klatre på sel og på slutten av dagen, konvertere hver høydemeter til 1 cent og donere hele beløpet til Snow Leopard Trust, som har jobbet i 40 år for å redde fra utryddelse for å beskytte en truet snøleopardart.

For årets utgave har merket bestemt seg for å forberede noen overraskelser. Innenfor rammen av tradisjonelt organiserte arrangementer, men også alene og hvor som helst, kan du skalere vertikale meter sammen. Alt du trenger å gjøre er å dokumentere turen med en GPS-enhet og deretter sende filen til DYNAFIT-merket – de tar hensyn til målerne som dekkes i det samlede resultatet.

En annen nyhet vil være den begrensede produktlinjen Snow Leopard, laget i samarbeid med den franske kunstneren Lauriane Miarę. 100 % av inntektene fra salget av tre unike stiler – t-skjorter, band og capser – vil bli donert til Snow Leopard Trust-kontoen.

«Akselerere! Samle meter for snøleoparden.» – Dette mottoet vil guide skiturentusiaster i flere land lørdag 5. Premisset er enkelt: Jo flere deltakere gjør sitt beste, jo mer penger strømmer inn i Snow Leopard Trust-fondet. Det spiller ingen rolle om du er ny på kurvebaserte ski eller allerede er en erfaren skiturist – hvert steg opp på fjellet teller! DYNAFIT er også tilgjengelig for alle konkurrenter som ikke har eget utstyr: I løpet av arrangementets varighet vil merket tilby et sett med testprodukter som kan lånes gratis, og DYNAFIT-teamet vil være på stedet for å støtte deltakere tilgjengelig og vil svare på spørsmål om produktene, teknologien eller selve aktiviteten.

Den 13. internasjonale snøpanterdagen finner sted i 12 land, og hvert arrangement er ledsaget av et innholdsrikt, motiverende program og en god atmosfære.

Men hvis du foretrekker å gå på ski alene, vennligst gjør det 5. eller 6. mars og ta med GPS-enheten din! Send deretter inn rutedokumentasjonen ved hjelp av skjemaet på nettsiden dynafitint.typeform.com/sld2022 til 18.00 (CET) søndag 6. mars. DYNAFIT konverterer hver klatret meter til 1 cent for Snow Leopard Trust!

Vi inviterer deg til å delta på den 13. utgaven av International Snow Panther Day på et av følgende steder. Oppdateringer og detaljert informasjon vil bli lagt ut på nettsiden dynafitint.typeform.com/sld2022.

NIEMCY – Fussen, Tegelberg
FINLAND – Akaslompolo
FRANKRIKE – Val Thorens
HELLAS – Mount Falakro, Drama (19.–20. februar)
WŁOCHY – Spiazzi di Gromo, Bergamo
NORGE – Skianlegg Tusten, Molde
ØSTERRIKE – St. Johann in Tirol
POLEN – Zawoja, Mosorny Groń (26. februar)
SZWAJCARIA – Berghaus Sulzfluh, Partnun, St. Antönien (6 marca)
SLOVENIA – Zelenica
SPANIA – Le Cerdanya (6. mars)
TSJEKKIA – Nedre Mähren

pressemelding

You may also like

Leave a Comment