Home » Dziekoński verdsatt i Stettin [WYNIKI SONDY] – CKsport.pl

Dziekoński verdsatt i Stettin [WYNIKI SONDY] – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Korona Kielce ble beseiret igjen i siste runde. Denne gangen viste Pogoń fra Stettin seg som bøddelen til det gul-røde laget. Vi publiserer resultatene av avstemningen etter kampen der du stemte på den beste Korona-spilleren.

Kielce-laget klarte ikke å komme på sporet. Etter en målløs uavgjort i Kraków og et nederlag i Szczecin, glemte fansen den imponerende seieren over Zagłębie Lubin. Trener Kamil Kuzeras spillere er fortsatt nederst på PKO Ekstraklasa-tabellen og neste mulighet til å komme seg ut av nedrykksstreken vil være en hjemmekamp mot Widzew Łódź. Fredagens kamp er planlagt å starte klokken 18.00.

Men før hoveddommeren i denne kampen blåser i fløyta for første gang i Suzuki Arena, må vi løse den siste avstemningen etter kampen der du valgte Pogoń Szczecin som den beste spilleren i den gul-røde rivaliseringen. Avgjørelsen var ikke lett, spesielt siden flere spillere ikke lenger ble vurdert etter denne kampen…

Leserne på nettstedet vårt bestemte til slutt at den beste spilleren i denne konkurransen var keeper Xavier Dziekoński. Andreplassen gikk til målscorer Nono, og sisteplassen på pallen gikk til Jacek Podgórski.

Tusen takk til alle som deltok i undersøkelsen vår!

Foto Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter arbeidet som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på lenken under og kjøp redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment