Home » E. Tombak presenterte den åttende boken

E. Tombak presenterte den åttende boken

by Connie Nielsen

Onsdag kveld samlet innbyggerne i Klaipėda seg på Ieva Simonaitytė offentlige bibliotek i Klaipėda fylke for å lytte til boken Er noen her? Leveranse.

Forferdelige hendelser fortalt

Forfatteren av boken ble intervjuet av Sondra Simanaitienė, visedirektør for Museum of History of Litauen Minor.

«Eva beskriver denne boken som den viktigste, selv om det er hennes åttende bok. Andre veldig mange psykologer, psykiatere, lærere som har overlevd mystiske opplevelser som reiser gjennom astralkroppen og lærer å drømme bevisst. Paletten hennes er ekstremt fargerik,» introduserte forfatteren Simanaitiene.

E. Tombak fortalte hvordan ideen om å skrive denne boken oppsto.

«Denne boken har reist veldig lenge. Jeg tenkte først på dette emnet for seks år siden. Jeg anser meg selv som en rasjonell person, og det virket for meg, spesielt i 2015, at temaet mystiske fenomener ikke hadde noe med mine interesser å gjøre. Så det hendte at jeg ga et intervju til en journalist som hadde forberedt meg utmerket, og etter dette intervjuet ville jeg virkelig takke henne og ta en kaffe «omtrent 20 minutter,» delte forfatteren av boken sine minner .

Det kunne vært bare én episode og ikke noe mer, men jeg har vært hjemsøkt av folks historier siden den gang.

Journalisten begynte å fortelle forfatteren om hennes mystiske opplevelser, spøkelser, samtaler fra den avdøde til jobb og andre forferdelige ting.

Konsultert med spesialister

Forfattere ble forferdet over en kvinnes historie fordi hun ikke var villig til å høre den i det hele tatt.

«Det kunne ha vært bare en episode og ikke noe mer, men siden den gang har jeg vært hjemsøkt av folks historier. Lite kjente mennesker har fortalt de merkelige hendelsene sine. Det varte i omtrent et halvt år, og så var jeg stille.» sa Tombak. .

Etter å ha skrevet, konsulterte skaperen en psykolog, psykiater, toksikolog, vitenskapsmann, barnelege, gynekolog, advokat, astrolog og andre eksperter på forskjellige felt.

Han var enig med skeptikeren

Men bare én av dem var skeptiker.

«Jeg lurte på hvordan autoritative personer hvis synspunkter anses som viktige kunne kommentere. Jeg har lurt på hvor gjensidig utelukkende og motstridende synspunkter deres er. Jeg var fast bestemt på å være skeptisk, men det var bare én og ikke 100 %.» husket han, forfatter.

Skeptikeren var en anestesilege som jobbet i Norge.

Han delte sin erfaring med å behandle en kvinne med stadium fire kreft.

Pårørende ba om en operasjon, selv om det var klart at pasienten ville dø. Bare ved et uhell slo hun ikke av oksygenhjelpemaskinen etter operasjonen.

Da hørte legen merkelige lyder fra avdelingen. Det viste seg at enhetene koblet til pasienten begynte å gi signaler, noe som gjorde at kvinnen var i live.

Det er mange slike og lignende historier i E. Tombaks bok.

Boken består av tre deler. Den første omhandler mystiske opplevelser, den andre involverer hallusinogene reiser, og den tredje involverer intervjuer med eksperter på ulike felt.

You may also like

Leave a Comment