Home » EEF (F) | Ingen kamper mot Norge for de blå

EEF (F) | Ingen kamper mot Norge for de blå

by Thure Lindhardt

Kreditt: FFHB – Icon Sport

Frankrike spiller ikke mot Norge i neste pause på grunn av helserestriksjoner. Den franske staben vil benytte anledningen til å gjennomføre et komplett OL-forberedelseskurs. Ved denne anledningen bestemte treneren seg for å forutse fremtiden.

Programendring for det franske laget. Med en dobbel konfrontasjon mot skandinavene som opprinnelig var planlagt i Norge, blir franskmennene i Créteil til neste våpenhvile. Med de nye helseforskriftene ble det umulig å reise til Oslo. Som et resultat bestemte Bleues-staben seg for å sette sammen et fullstendig program for de neste olympiske leker, hvor Frankrike har kjent sin gruppe siden torsdag. De utvalgte spillerne har rett til ulike tester, fysisk forberedelse, teknisk trening eller til og med video i løpet av disse ti dagene. Alt fullføres av en dobbel konfrontasjon mellom de utvalgte.

Leynaud tilbake i gruppen

For troppen har Olivier Krumbholz bestemt seg for å beholde tilliten til troppen som spilte mot Danmark forrige måned. Uten å ekskludere en spiller har den franske teknikeren også lagt Amandine Leynaud til gruppen. «Doudou» skal møte med lagkameratene denne april måned og ta over arbeidet med Kreditux, Gabriel og Glauser.

Med avlysningen av lekene mot nordmennene ønsket Krumbholz å forberede seg på fremtiden og OL i 2024, og det er seks andre spillere i gruppen. Hvis Horacek (Siofok) og Vautier (JDA Dijon) allerede er innkalt, vil Floriane André (Nantes), Adja Ouattara (Paris 92), Emma Jacques (Metz Handball) og Clarisse Mairot (ES Besançon) være i horisonten 2024.

Den valgte gruppen

Verge: Cleopatra Autovermietungux, Catherine Gabriel, Laura Glauser, Amandine Leynaud + Floriane André

Venstre ving: Siraba Dembele-Pavlovic, Coralie Lassource, Chloé Valentini

Venstre forsvarere: Orlane Kanor, Kalidiatou Niakaté, Estelle Nze Minko + Clarisse Mairot, Claire Vautier

Halvsentre: Méline Nocandy, Allison Pineau, Grace Zaadi + Tamara Horacek

Rett tilbake: Aïssatou Kouyaté, Alexandra Lacrabère, Océane Sercien-Ugolin + Emma Jacques

Høyre ving: Pauline Coatanéa, Blandine Dancette, Laura Flippes

Pivotpunkter: Béatrice Edwige, Pauletta Foppa, Astride N’gouan + Adja Ouattara

Nolann rock

You may also like

Leave a Comment