Home » El. EM 2024: Irland – Frankrike. Direkte rapportering og scoring

El. EM 2024: Irland – Frankrike. Direkte rapportering og scoring

by Catherine Monroe

Irland møter Frankrike i andre runde av gruppe B. Toeren slo Nederland 4-0 i åpningen av EM 2024-kvalifiseringen. Rapport og direkte resultat av spillet Irland – Frankrike på Polsatsport.pl

Vertene er klare favoritter i denne kampen ettersom de er ubeseiret i fem ordinære kamper. Frankrikes siste nederlag kom i gruppespillet i VM mot Tunisia. For irene blir det starten på kampen i kvalifiseringen til europamesterskapet. Islanders var det eneste gruppe B-laget som ikke spilte poengkamp på Gameday 1.

SE OGSÅ: Det forventer Antoni Piechniczek av landslaget. To krav

Stephen Kennys menn spilte en vennskapskamp mot Latvia, som de vant 3-2. Irlands siste nederlag kom i november, da de tapte 2-1 for Norge. Irene spilte sist mot franskmennene i mai 2018. Det var en vennskapskamp Frankrike vant 2-0 med mål fra Giroud og Fekir.

«Tricolor» gjør det vanligvis bra i kvalifiseringer. Av de siste 15 slike rivaliseringene har de vunnet 10. Det andre møtet i denne gruppen som spilles som en del av denne serien med spill, vil være rivaliseringen mellom Nederland og Gibraltar.

Rapport og live resultat fra kampen Irland – Frankrike fra 20:45 på Polsatsport.pl.

DK, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment