Home » El. VM 2023: Kosovo – Polen. Direkte rapportering og scoring

El. VM 2023: Kosovo – Polen. Direkte rapportering og scoring

by Erlend Loe

Det er på tide med en omkamp mellom Kosovo og Polen som en del av verdensmesterskapet i håndball for kvinner i 2023. Polen kvinner trenger bare å skrive i-en etter en 36-22-seier i Bielsko-Biała i Pristina deltar i finalen. Dekning og livescore fra kampen Kosovo – Polen fra 20:15.

I den første kampen beseiret håndballaget Kosowo i Bielsko-Biała 36:22 (17:6). De hvit-røde fikk en dårlig start, men over tid spilte de mer effektivt og økte ledelsen. Etter 30 minutter ledet de 17:6.

SE OGSÅ: Amerikansk basketballspiller fengslet i Russland. Nå skriver han bok

I andre omgang kontrollerte de hvit-røde det som skjedde på banen og hindret rivalene i å ta igjen tap. 10 minutter før kampslutt sto det 30:20. Til slutt, med 14 måls ledelse, dro polakkene til hovedstaden i Kosovo – Pristina for omkamp.

For å spille i den avgjørende elimineringsrunden måtte Team Kosovo delta i prekvalifiseringen der de eliminerte Færøyene. Begge kampene ble spilt i Kosovo. I den første vant Agron Shabanis lag 27:24. I den andre vant motstanderne med 29:28.

Finalen i verdenscupen for kvinner finner sted fra 30. november til 17. desember 2023 i Danmark, Norge og Sverige. Wild card, de ble nummer 15. Norge vant. Kosovo har aldri deltatt i et verdenscup.

Dekning og livescore fra kampen Kosovo – Polen fra 20:15.

psl, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment